Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Cosmetice Gillette >> Deodoranti Gillette >> Deodorant Gillette WR-Power Rush 150 ml

Deodorant Gillette WR-Power Rush 150 ml

Deodorant Gel antiperspirant transparent Gillete Power Rush, pentru puterea naturii, tripla protectie NU ESTE PE STOC!
12,60 RON

 

Descriere produs:

NU ESTE PE STOC! 

 

Deodorant Gillette WR-Power Rush 150 ml

Gel antiperspirant transparent Gillete Power Rush,

pentru puterea naturii,

tripla protectie ,

cu actiune 24 H

Se activeaza si se reactiveaza pentru cele mai bune performante impotriva mirosurilor neplacute.

Gel antiperspirant transparent Gillete Power Rush a fost conceput pentru oamenii care transpira abundent dar poate oferii incredere si protectie extrema impotriva transpiratiei pentru orice persoana care se confrunta cu transpiratia axilara abundenta sau care este ingrijorata de aparitia acesteia.

Gel antiperspirant transparent Gillete Power Rush poate fi eficient daca il folosesti ca pe un antiperspirant traditional, dar pentru o protectie puternica impotriva transpiratiei urmeaza aceste indtructiuni cu atentie :

- aplica gelul Gillette antiperspirant inainte de culcare pentru a diminua transpiratia excesiva in timpul noptii.

Nu este necesara aplicarea suplimentara dimineata , vei fi protejat intreaga zi, chiar daca faci baie sau dus dupa aplicare.

Daca ai uitat sa aplici produsul la culcare, aplicarea dimineata iti va oferii in continuare o protectie puternica.

- Gel antiperspirant transparent Gillete Power Rush trebuie aplicat conform nevoilor tale personale .

Se recomanda aplicarea unui strat fin trei treceri la fiecare subtioara (axila) fiind suficient. Binentels ca poti sa aplici oricat de mult produs simti ca este necesar.

- majoritatea barbatilor considera ca aplicarea inainte de culcare este suficienta pentru a controla transpiratia excesiva din ziua urmatoare.

De ce transpiri ?

Transpiratia este modul in care corpul tau elibereaza excesul de caldura . Transpiratia este naturala in orice conditii, dar s epoate intensifica sub actiunea unor anumiti facori, inclusiv caldura, sportul sau stresul.

Ce inseamna transpiratia abundenta ?

Transpiratia abundenta nu afost inteleasa pe deplin si poate fi asociata cu multe afectiuni medicale sau fiziologice, inclusiv hiperhidroza. tu esti singurul care decide daca transpiri abundent sau nu

Gel antiperspirant transparent Gillete Power Rush a fost conceput pentru a oferii protectie oricarei persoane care se simte jenata de transpiratia sa sau care nu o poate tine sub control .

Ce este un antiperspirant ?

Antiperspirantele blocheaza fluxul d etranspiratie provenit de la glandele sudoripare, reducand astfel senzatia de umezeala. Deoarece transpiratia stimuleaza bacterii care produc mirosuri neplacute, antiperspirantele reduc si mirosul neplacut al corpului. In plus, majoritatea antiperspirantelor sunt parfumate, combatand astfel si mai bine mirosurile neplacute.

Cum actioneaza antiperspirantele ?

Antipersiprantele folosesc transpiratia pentru a lupta impotriva ei. Dupa aplicare, antiperspirantul se dizolva in transpiratie, iar particulele de antiperspirant dizolvat formeaza "dopuri superficiale" imediat sub suprafata pielii.

Acestea blocheaza eliberarea transpiratiei, se mentin aproximativ 24 h, apoi in timp dispare.

De sa folosesc gel antiperspirant Gillette ?

Noaptea, temperatura corpului si transpiratia scad. Aplicand gel antiperspirant Gillette in acest moment, antiperspirantul nu va fi  dizolvat in tranpiratie deloc sau foarte putin, asigurand eficacitate maxima .

Aplicat noaptea, Gillete antiperspirant gel este atat de eficient incat, nici macar numai este necesara reaplicarea dimineata.

In continuare, poti reaplica produsul fara probleme.

De ce este gelul antiperspirant Gillette mai eficienta ?

Gel antiperspirant Gillette a fost conceput pentru barbatii care confrunta cu transpiratie axilara abundenta sau care sunt ingrijorati de aparitia acesteia. Utilizarea zilnica ofera maxima protectie si le asigura increderea ca detin controlul asupra transpiratiei si asupra vietii lor.

daca transpiratia ester naturala, nu este periculos sa incercam sa o prevenim ?

Antiperspirantul nu este daunator . Deoarece exista glande sudoripare pe intreaga suprafata a corpului, controlul transpiratiei axilare nu are practic nici un efect asupra capacitatii corpului de a se racorii. Persoanele care se confrunta cu transpiratia axilara excesiva sufera doar din cauza asta - transpira mai mult decat este necesar.

 

 

 

 


 

 

Produse din aceeasi categorie