Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Apa plata Devin >> Apa alcalina Devin >> Apa plata alcalina Devin 11L

Apa plata alcalina Devin 11L

Apa plata alcalina Devin bidon 11 Litri mai mult oxygen, mai multa sanatate pentru tine si familia ta. Livrari doar in Bucuresti
14,00 RON

 

Descriere produs:

Apa plata alcalina Devin mai mult oxygen, mai multa sanatate pentru tine si familia ta. Livrari doar in Bucuresti
Chiar în inima Munților Rodopi, un teren de magie si frumusete necontaminat, Devin apa plata alcalina provine de la adâncimea de 700m pura si proaspata, dezvaluind gustul unicitatea apei alcaline de 9,4 Ph.
Cu conținutul său de minerale scăzut și un nivel ridicat de pH, Devin apa plata alcalina este potrivita pentru persoanele care au stil de viață activ.
Aceasta oferă toate mineralele de care aveți nevoie, și asigură o hidratare a corpului sănătos în viața de zi cu zi .
Ingrediente apa plata alcalina Devin compozitia chimica (mg/l): Cationi: Na 51; Ca 1; Fe 0,05; Mg 0.48; Mn <0.01; Anioni: F 3,96; CL 2,84; SO4 17,28;CO3 30,01; HCO3 64,07 ; H2SiO3 46,30 ; Ph 9,4 Ph
Mineralizare totala 221,4 mg / l
Conductivitate electrica 260 pS / cm
Ambalare apa plata alcalina Devin : Bidon 11 Litri
Producator apa plata alcalina: Devin
Apa plata alcalina cu cel mai ridicat nivel al Ph-ului din Romania este Apa Devin, care vine direct de la sursa cu acest Ph
Apa alcalina  descriere, tratamente si beneficii terapeutice
Apa Alcalina - Un puternic antioxidant
Radicalii liberi, sau oxidanţii, provoacă deteriorarea celulelor şi degenerarea ţesutului. Prezenţa lor, inevitabil, se crede că ar juca rolul într-o multitudine de probleme de sănătate cum ar fi:
Artrita, scăderea eficienţei sistemului imunitar, îmbătrânirea prematură, probleme cardiovasculare si chiar cancer.
Ceea ce mulţi nu ştiu este că apa ionizată, cu sarcina de ioni negativi, este în sine un puternic antioxidant gratuit de neutralizare.
Dupa unele cercetari, un pahar de apa cu pH 11 are o concentratie de OH- (radicalul purtator de oxigen)de 10.000 de ori mai mare ca un pahar de apa plata obisnuita, cu pH 7 (deci un singur pahar de apa cu Ph 11 aduce in corp oxigenul a 10.000 de pahare de apa cu pH 7 !)
De fapt, un singur pahar de apă ionizată este considerat a fi mai puternic antioxidant decât un pahar de suc de portocale proaspăt!
O dietă sănătoasă, bogată în alimente bogate în antioxidanţi, precum şi de apă ionizată vor reduce drastic nivelul de radicali liberi si imbunatateste nivelul de sănătate, de energie şi de aspect.
Una dintre cele mai comune cauze ale obezităţii, numită acidoză, este cauzată de un nivel scăzut al pH-ului. Grăsimea este un excelent absorbant pentru fixarea acidităţii. Atunci când organismul este supus la un nivel ridicat de aciditate produce excesul de grăsime ca un mecanism de apărare. Procesul de ionizare determină moleculele de apă să se grupeze în structuri de cinci sau şase, aceste grupuri de molecule de apă sunt mult mai uşor absorbite de către organism. Organismul poate, astfel să se hidrateze mai bine şi mai eficient, furnizează substanţe nutritive la celule, ţesuturi şi organe, precum şi la creşterea metabolismului, eliminarea deşeurilor mai rapid.
Apa alcalina nu trebuie bauta imediat dupa masa. Sucurile digestive din stomac sunt foarte acide fiind necesare pentru buna digestie a hranei ingerate. Apa alcalina le-ar putea dilua sau chiar neutraliza, ducand la o digestie ingreunata. De aceea este recomandabil a se consuma cu cca. o jumatate de ora inainte de masa sau cel putin 1 ora dupa masa. Cele mai mari cantitati sunt recomandabil a fi consumate dimineata pe stomacul gol (atunci are loc cel mai eficient producerea bicarbonatului in cele doua modalitati). Cantitatea ce poate fi consumata variaza de la o persoana la alta. Se poate incepe cu o jumatate de litru, continuand cu 1 litru si ajungandu-se la cca. 2 litri pe zi. In rest se poate consuma apa plata, de preferinta cu un pH cat mai ridicat si cu un continut de minerale, indeosebi sodiu (Na) cat mai mare (sodiul este o componenta importanta a sangelui). In general diversele sortimente de apa plata de pe piata au un continut mare de calciu (Ca) iar unele partial si de magneziu (Mg) – si ele foarte importante.
Observatie : nu se consuma apa alcalina inainte cu ½ ora de masa
Cele 5 proprietati importante ala apei alcaline:
1 Detoxifierea corpului - apa alcalină ionizată ajută în mod natural la spălarea corpului de toxine şi reziduuri acide, fiind un puternic antioxidant. Oxidarea este cauza îmbătrânirii. Fiind în plus microbiologic pură, deoarece curentul electric distruge microorganismele existente, apa este una dintre cele mai bune surse pentru detoxifiere.

2 Hidratarea corpului - apa alcalină ionizată, cu o microstructură de trei ori mai mică decât apa obişnuită are o putere mare de hidratare, fiind mult mai uşor absorbită la nivel celular.

3 Oxigenarea corpului - apa alcalină ionizată produce mai mult oxigen pentru celulele noastre decât orice alt tip de apă: distilată, obţinută prin osmoza inversă, sărăcită în deuteriu, filtrată, îmbuteliată etc. Celulele canceroase nu trăiesc într-un corp oxigenat corespunzător.

4 Alcalinizarea corpului- apa alcalină ionizată ajută la optimizarea pH-ului corpului. Se poate menţine starea alcalină a corpului cu ajutorul alimentaţiei, dar cu apa alcalină ionizată acest lucru se face mult mai uşor. Ca rezultat, aceasta permite corpului sa absoarbă şi să utilizeze mai bine nutrienţii, mineralele şi suplimentele.

5 Întărirea sistemului imunitar - cele patru procese mai sus menţionate permit sistemului imunitar să răspundă mai prompt şi mai adecvat în multele confruntări zilnice.
Trateaza sau amelioreaza urmatoarele afectiuni :
Putem enumera, fără a fi exhaustivi, afecţiuni în cazul cărora s-au raportat pîna acum ameliorări semnificative sau vindecări: acnee, afecţiuni ale rinichilor, alergii, amigdalită, laringită, arsuri, arsuri în zona stomacului, artrită, astm, boli degenerative, cancer, colesterol, colită, constipaţii, coşuri, deficienţe ale sistemului imunitar, depresie, dermatită, diabet, diaree, dureri ale încheieturilor, dureri de cap, dureri de dinţi, dureri în piept datorate răcelii, dureri musculare după exerciţii fizice, fungi, ciuperci, transpiraţia picioarelor, gripă, guta, guturai, hemoragii, hemoroizi, herpes, hipertensiune, inflamaţii, inflamaţii ale ficatului, inflamaţii ale vaginului, mahmureală, mătreaţă, mărirea prostatei, migrenă, negi, obezitate, osteoporoză, picior de atlet, pierderea părului, pietre la rinichi, probleme ale inimii, probleme circulatorii, psoriazis, răni, zgârieturi, retenţie de apă, tuse.
Stiinta a descoperit in final secretul sanatatii si longevitatii.
Este vorba despre apa ionizata alcalina, o adevarata “fantana a vietii”.
Ea este singura capabila sa neutralizeze deseurile organice acide, generand reactii chimice cu ele si dislocand, lichefiind acele deseuri solide in vederea eliminarii lor mai usoare. Celulele nu vor functiona niciodata normal daca organismul este ticsit de deseuri acide.
Dupa cum spunea si dr. Alexander Bryce in cartea sa, “The Laws of Life and Health” („Legile Vietii si ale Sanatatii“) : „Atunci cand in organism intra prea putin lichid, sangele pastreaza o greutate specifica mai mare, iar substantele toxice provenite din regenerarea celulelor si tesuturilor sunt incomplete eliminate. Astfel, organismul este intoxicat de propriile excretii, si nu sunt prea multe de spus decat ca principala cauza este cantitatea insuficienta de lichid care nu a reusit sa scoata in forma de solutie reziduurile provenite de la celule.“
Corpul pierde cca. 2 litri in fiecare zi doar prin functionare normala. Deci este foarte importanta calitatea apei pe care o ingeram. Apa trebuie sa fie capabila la cel mai inalt nivel sa transporte minerale si alte substante hranitoare catre celule si sa indeparteze toxinele.
Cea mai eficienta modalitate prin care acest lucru se poate realiza este ingerarea unor cantitati suficiente de apa alcalina. Ea nu este un medicament sau un aliment in sine, ci un neutralizator si transportator al deseurilor acide acumulate. Asa cum folosim sapun alcalin pentru a curata murdaria acida de pe piele, trebuie sa spalam murdaria acida acumulata in corp cu apa alcalina. De asemenea, folosirea ei imbunatateste circulatia sanguina (vom vedea mai tarziu cum), si atunci ne simtim mai energici si multe simptome ale bolilor dispar.
Apa alcalina este folosita indeosebi in Asia de cca. 30 de ani (in Japonia chiar de 50 de ani). La sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, americanii traiau mai mult decat japonezii cu 6 ani. Astazi, japonezii traiesc mai mult decat americanii cu 6 ani (ei au cea mai mare durata a vietii de pe pamant). Ei sunt ‘inventatorii’ aparatului ce produce apa alcalina (ionizator), care este recunoscut oficial drept aparat medical de agentiile guvernamentale japoneze. Si in Coreea de Sud si Australia astfel de ionizatoare sunt recunoscute oficial si folosite pe scara larga in spitale, sanatorii, clinici.
Ionizatorul este un ‘filtru inteligent’ ce imparte apa plata in apa alcalina si apa acida, prin separarea mineralelor din apa plata in minerale ce dau nastere sarurilor alcaline (sodiu, potasiu, calciu, magneziu, fier) si minerale ce dau nastere sarurilor acide (fosfor, sulf, clor, iod). Apa ce contine numai minerale alcaline are de obicei un pH peste 9 (de regula, pentru a fi extrem de eficienta, ar fi indicat ca apa sa aiba pH-ul intre 10 si 11). Apa acida, la randul sau, ar trebui sa aiba un pH intre 4 si 5, chiar mai mic (3-4 daca se poate). Si ea are rolul sau pentru sanatate, indeosebi in afectiuni dermatologice de orice fel (pH-ul pielii trebuie sa fie acid, ca sistem de aparare impotriva parazitilor, de aceea trebuie sa transpiram sa eliminam toxine). De fapt, calitatea apei alcaline sau acide depinde de calitatea apei plate folosite (de continutul de minerale) pentru a ajunge la un pH cat mai mare (respectiv cat mai mic). PH-ul apei se masoara fie cu hartie de turnesol, fie cu aparate specializate (pHmetre electronice).
Hai sa vedem cum actioneaza benefic apa alcalina asupra sanatatii.
In sangele nostru exista doua categorii de substante-tampon, care isi pot schimba polaritatea, facand sangele mai alcalin sau mai acid, dupa cum e necesar ; astfel se pastreaza echilibrul chimic al sangelui la un pH de 7,35-7,45. Exista o categorie de substante (solutii) tampon alcaline (bicarbonatul HCO3) ‚imperecheat’ cu minerale alcaline: bicarbonatul de sodiu (NaHCO3), de potasiu (KHCO3), de calciu (Ca(HCO3)2) si de magneziu (Mg(HCO3)2). Si mai exista solutia-tampon acida H2CO3-acidul carbonic.

Aceste substante-tampon sunt produse de anumite organe (stomac si pancreas) in anumite conditii. Sunt doua modalitati in care acest lucru se poate realiza. Intr-un prim caz, apa alcalina intalneste stomacul acid si il ‚forteaza’ sa produca acidul clorhidric (HCl) pentru a reveni la aciditatea sa normala (pH 4) ; in urma reactiei rezulta si un bicarbonat (alcalin) ce intra in sange si creste alcalinitatea. Sau, in al doilea caz – sangele absoarbe apa alcalina direct din intestin, crescand alcalinitatea peste limita maxima. In aceste conditii, el pune in functiune solutia-tampon acida (acidul carbonic H2CO3) care prin reactie cu hidroxidul (de sodiu NaOH sau potasiu KOH) se transforma in bicarbonat de sodiu sau potasiu (alcalin). In ambele cazuri, avem un castig de solutie-tampon alcalina ce fluidizeaza sangele si il hraneste cu oxigen. De asemenea, se dizolva depunerile de colesterol de pe peretii arterelor si vaselor de sange, care poate circula acum normal. Circulatia sanguina se imbunatateste deci extraordinar de mult (apa alcalina este cel mai puternic ‚mecanism’ fizic de imbunatatire a sa, pe termen lung) si intreg corpul beneficiaza de pe urma acestui fapt (sangele fiind de fapt ‚motorul’ intregii fiinte).

Pentru a vedea de ce este acest bicarbonat atat de important, voi spune ca in 1996, dr. Linda Frasetto (Universitatea din California) a descoperit ca pe masura ce imbatranim, incepand de la 45 de ani (varsta la care incep bolile degenerative : osteoporoza, artrita, hipertensiune, diabet), pierdem treptat, in mod natural, solutia alcalina (scade capacitatea corpului de a o produce). La 90 de ani avem cu 18% mai putin ca la 45 de ani (ceea ce este enorm !). Deci scade treptat capacitatea de a neutraliza si elimina deseurile, care se depun mult mai repede in corp, cauzand bolile de care vorbeam, si multe altele (de fapt chiar pe toate, cum spunea dr. Theodore Barody).

Apa ionizata alcalina duce de fapt la cresterea capacitatii sangelui de a neutraliza acizii, chiar daca pH-ul ramane constant intre 7,35-7,45. Cu cat mai multa apa alcalina este ingerata, cu atat sangele (care contine 70-80% apa) devine mai ‘eficient’. Apa este benefica pentru o gama larga de afectiuni si poate chiar, in cazul cancerului, sa inhibe cresterea celulelor canceroase si omori celulele maligne existente (rezultate deosebite se obtin impreuna cu alimentatia corecta si practica energetica de intarire a sistemului imunitar).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tags: apa plata alcalina Devin, ph 9,4, Devin, bidon 11 Litri


 

 

Produse din aceeasi categorie