Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Cafea >> Cafea canabis >> Cannabissimo coffee

Cannabissimo coffee

recomandata pentru colesterol, diabet, sistem imunitar, sistem nervos, dieta vegetariana NU ESTE PE STOC
29,90 RON

 

Descriere produs:

Cafea cu canabis Cannabissimo coffee

NU ESTE PE STOC

  este recomandata pentru colesterol, diabet, sistem imunitar, sistem nervos, dieta vegetariana, probleme cardiovasculare, echilibru hormonal, pastreaza PH piele, antiinflamator, antiartric
Ambalare
Cannabissimo coffee : la pachet de 250 gr.
Cafea cu canabis Cannabissimo coffee datorită calităţilor sale,  pe  langa faptul ca este  o cafea de calitate,
este recomandata  a fi bauta în următoarele situaţii:
1. Colesterol peste medie
2. Diabet
3. Sistem imunitar si convalescenta
4. Mentinerea sanatatii  sistemului nervos
5. Dieta vegetariana
6. Probleme cardiovasculare
7. Mentinerea echilibrului hormonal
8. Pastreaza un PH echilibrat al pielii
9. Antiinflamator / antiarttric


Despre Cafea cu canabis Cannabissimo Coffee  :


Este o Cafea terapeutica apreciata de mii de persoane de pe 5 continente, ca fiind Cea mai buna cafea a momentului .
Acum, iubitorii de cafea se pot bucura de Cafea cu canabis (Cannabissimo Coffee) si proprietatile

uimitoare si sănătoase ale semințelor de cânepă, aducand un gust  inconfundabil si aroma cafelei premium prajite in stil italian.
Cunoscuta sub brandul  Fitness Coffee®, oferim acum la fanii nostri dragi ultima creație: Cannabissimo Coffee ™.
Studii și cercetări timp de 8 luni au permis sa obtinem un produs inovator și sănătos pentru toți iubitorii de cafea, cu mai multe proprietăți 
incontestabile și de vindecare ale proteinelor din semintele de canepa (Cannabis sativa) .
Nici un alt ingredient proteic nu contine atat de multi aminoacizi esențiali care ajută in apararea corpului nostru prin cresterea imunitatii.
Cannabissimo cafea ™ (Cafea cu canabis) cum este scris pe etichetă , este 100% naturala si legala. Conținutul său de THC este irelevantă
 în conformitate cu legislația europeană, după cum arată certificări producătorului.
Canabisul are două ingrediente active: thc şi cbd (canabidiol), amândouă canabioide. Creierul fabrică propriul canabioid,
anandamida, despre care se crede că e implicat în senzaţia de durere, în memorie şi în sistemul imunitar. Raţia thc-cbd
determină tipul şi puterea efectului. Ca şi cu vinurile stilate, speciile distincte de canabis dau aromă şi high diferit.

Cafea cu canabis (CANNABISS - CAFFEE) sugestii de consum:
Aportul zilnic:
1 - 3 cesti de cafea (cu mic dejun dimineata si dupa masa de prânz)

Metodele de preparare a cafelei 
Cannabissimo Coffee
     Filtru
Este metoda cea mai folosita in Brazilia. Pulberea de cafea este plasata intr-un con de hartie sau intr-un filtru din plastic si peste ea se toarna apa fierbinte, la o temperatura cat mai apropiata punctului de fierbere. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, la inceputul procesului se toarna o mica cantitate de apa, suficienta sa umezeasca pulberea si in felul acesta sa accelereze procesul de eliberare a uleiurilor aromatice.
Se asteapta apoi cateva secunde pana se toarna restul de apa. Cafeaua este filtrata direct intr-un vas preincalzit si cafeaua este gata sa fie servita. Proportia adecvata este de aproximativ o lingura de supa (7 g) pentru fiecare 140 ml de apa. Astazi exista masinile automate de facut cafea care executa programul in mod automat iar rezultanta este de obicei o ceasca de cafea buna. Vechile filtre textile, folosite inainte de inventarea celor din hartie sunt inca uneori folosite si isi au sustinatorii lor infocati.
     French pot (plunger)
Aceasta metoda permite extragerea celor mai multe din aromele cafelei. Se masoara cafea macinata grosier si se pune intr-o "cafetiera".
Se adauga apa fierbinte si se agita. Se opareste timp de 3-5 minute dupa care se apasa plonjorul pentru a se separa boabele de cafea de infuzia de cafea.
     Moka espresso
Creatorul acestui instrument de facut cafea este o societate italiana, numita Bialetti. Apa rece este plasata in compartimentul de jos al aparatului si prin fierbere se ridica printr-un tub central pentru a se varsa peste pulberea de cafea, trece apoi prin filtru, ajunge in compartimentul superior de unde este gata de a fi servita. Aceasta metoda, cunoscuta drept filtrare, este foarte raspandita in Europa, iar rezultatul este  foarte apropiat de espresso.
     Espresso
Aceasta metoda a fost inventata in Italia si a devenit cu timpul un proces foarte raspandit. Masina pentru espresso sau E.S.E . forteaza apa fierbinte sa treaca prin cafeaua macinata si compactata iar bautura este turnata direct in ceasca. Crema de culoarea caramelei ce se formeaza la suprafata acestei cafele este principala caracteristica, indicand un bun espresso. Caracteristica speciala a procesului espresso se datoreaza faptului ca procesul este foarte rapid – sub 30 secunde pentru o extractie buna – iar cafeaua contine cu 18% mai putina cofeina decat in cea obtinuta prin alte mijloace.
     Cafeaua araba sau turceasca
Desi obiceiul de a bea cafea s-a raspandit din Arabia spre restul lumii, acelasi drum spre producerea ei nu este valabil. Exista o
diferenta fundamentala intre metoda araba si alte metode. Arabii isi fierb, in mod traditional, de trei ori cafeaua si o servesc fara a fi filtrata.
Procesul de fierbere duce la disparitia aromelor mai delicate, pastrand doar gustul pregnant. Cafeaua arabeasca sau turceasca se pregateste intr-un vas mic din cupru, cu coada lunga, denumit ibric. La o ceasca de apa se adauga doua lingurite de cafea macinata mare iar amestecul se fierbe. Ibricul se ia de pe foc cand incepe sa fiarba, de obicei procesul se repeta de trei ori, dupa care se toarna in cesti si se bea.
Se mai adauga si seminte de nucsoara pentru mai multa savoare


 

 

Produse din aceeasi categorie