Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Hrana si mancare animale >> Mancare Uscata Pentru Caini >> Acana Adult Pui si Cartofi 2.27 kg

Acana Adult Pui si Cartofi 2.27 kg

Acana Adult Pui si Cartofi 2.27 kg NU ESTE PE STOC!
59,99 RON

 

Descriere produs:

 

NU ESTE PE STOC!

Acana Adult Pui si Cartofi 2.27 kg

NU ESTE PE STOC!

Cu un continut bogat in proteine si scazut in carbohidrati, similar cu hrana naturala, ACANA ADULT este plina de ingrediente din carne de calitate superioara (minim 55%) incluzand carnea de pui crescut liber si oua proaspete integrale, produse in fermele locale, si somon proaspat pescuit in apele limpezi din nordul insulei Vancouver, si livrat PROASPAT IN FIECARE ZI pentru ca acesta sa nu sufere nici o modificare prin congelare sau adaugare de conservanti.

Produsul nu contine secara, grau, porumb si gluten – ingrediente nefolositoare, des cauze ale unor probleme digestive - in schimb contine fructe locale, legume si ovaz de Alberta fiert – carbohidrati cu un continut scazut de zaharuri fata de cei gasiti in cereale, cunoscuti si asociati cu obezitatea.

Somonul Canadian proaspat este o sursa importanta de acizi Omega-3 si 6(EPA, DHA) ce contribuie la intarirea imunitatii si mentine o piele si o blana frumoasa si lucioasa, simbolul al sanatatii si vitalitatii cainelui dumneavoastra.

Algele marine organice si ierburile de preerie ajuta organismul la eliminarea toxinelor in timp ce sunt si o bogata sursa de antioxidanti naturali si fitonutrienti care intensifica si ajuta metabolismul.

 

Ingrediente

 

Carne de pui deshidratata, ovaz decorticat, carne proaspata de pui crescut liber, mazare, grasime de pui (conservata cu un amestec de tocoferoli si rozmarin), orez brun, carne proaspata de somon dezosata, ficat de pui, oua proaspete integrale, lucerna uscata, ulei de somon, dovlecel, cartilaj de pui (sursa naturala de glucozamine), mere rosii delicious, morcov, gulie verde, afine,fructe de padure Saskatoon, alge marine organice (kelp, bladderwrack, dulse), radacina de brusture,
radacina de nalba mare,seminte de ienupar, schinduf, fenicul dulce, radacina de angelica,alge, radacina de cicoare, urzica, frunze de zmeura rosie,lapte de brusture, frunze de menta, flori de galbenele, flori de musetel, Enterococcus faecium Lactobacillus acidophilus .+vitamine si minerale.

 

Alimentatie

 

ACANA aduce beneficii pentru toti cainii de orice rasa si marime. La fel ca noi oamenii, cainele tau este unic şi cerinţele sale alimentare vor varia în funcţie de rasa, de mediu, vârstă şi activitate.

De aceea noi sugeram sa va ghidati la inceput dupa tabelul de mai jos şi apoi sa monitorizati greutatea sa şi sa adaptati raţiile după cum este necesar. Vă recomandăm de asemenea, sa il hraniti de două ori pe zi şi să aiba mereu apa proaspata si curata la dispozitie.


Radacina de brusture 600 mg/kg

Radacina de nalba 600 mg/kg

Seminte ienupar 500 mg/kg

Radacina Angelica 400 mg/kg

Alge de mare 400 mg/kg

Urzici 400 mg/kg

Frunza de zmeura rosie 300 mg/kg

Silymarin 300 mg/kg
 


 

 

Produse din aceeasi categorie