Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Purificator ionizare aer OREK >> Purificator ionizare aer OREK >> PURIFICATOR KC-A300UV Kind Home

PURIFICATOR KC-A300UV Kind Home

Equilibrium KC-A300UV purificator aer de inalta performanta prefiltru, filtru HEPA, filtru fotocatalitic, lampa UV, filtru carbon, ionizare, filtru Ti02, afisaj calitate aer, telecomanda
695,01 RON

 

Descriere produs:

Equilibrium KC-A300UV purificator aer de inalta performanta

Caracteristici, descrierea produsului -
Recomandat pentru locuinte, birouri, gradinite, scoli, camere de hotel, restaurante, saloane si cabinete cosmetice, purificatorul KC-A300UV, prevazut cu filtru HEPA, reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc sa-si desfasoare activitatea zilnica intr-un ambient curat si sanatos.
Prevazute cu filtre fotocatalitice impregnate cu TiO2 si cu lampi UV, purificatoarele KC-A300UV de la Kind Home sunt foarte eficiente in indepartarea impuritatilor, a alergenilor sau a unor micro-organisme din aer responsabile pentru raspandirea unor boli.
Cele 7 trepte de filtrare le recomanda pentru utilizarea in camine de copii si batrani, in camere pentru nou-nascuti si copii si le confera aplicatii in domeniul medical sau farmaceutic: laboratoare, cabinete medicale si terapeutice, cabinete stomatologice, spitale, locuri unde se lucreaza cu publicul si unde exista pericolul raspandirii virusurilor. Informatii generale : Alimentare electrica: 230 V/ 50 Hz
Putere electrica consumata: 42 W
Viteza maxima: 2.6 m3/h
Nivel de zgomot: 45 dB
Aria de acoperire recomandata: 40 m3
Debit maxim aer tratat: 132 mc/h
Rata de sterilizare pentru bacterii: 90.2%
Rata de purificare Hepa: 99.97%
Purificatorul este dotat cu telecomanda
Posibilitate de setare a duratei de functionare: 1, 2, 4, 8 ore
Posibilitate de setare a vitezei: max, med, min, auto

Detalii despre filtrare aer
: Purificarea aerului se realizeaza in sapte trepte distincte, astfel:
1. Prefiltru lavabil - retine particulele mari de 100 microni (scame, diverse descuamari din pielea animalelor de casa, precum si fire de par ale acestora, fulgi fini din penele pasarilor, etc. )
2. Filtru H1N1
3. Filtru HEPA cu o eficienta de 99,97% - retine diverse particule biologice daunatoare, aeropurtate, cu dimensiuni de pana la 0,0001mm: polen, spori, acarieni, bacterii, precum si funinginea sau praful atmosferic
4. Filtru carbon - filtreaza si retine gazele si emanatiile toxice (cel mai eficient pentru mirosurile neplacute, fumul de tigara si gazele nocive)
5. Filtru Foto-Catalitic impregnat cu TiO2 - TiO2, cu o energie a benzii interzise relativ larga, de 3.0 - 3.2 eV, este cel mai important fotocatalizator utilizat la ora actuala datorita puterii ridicate de foto-oxidare, stabilitatii chimice, rezistentei la coroziune. Acesta genereaza reactii de oxidare-reducere puternice, in prezenta radiatiilor ultraviolete si a umiditatii din mediul inconjurator, ducand la distrugerea bacteriilor, fungilor, celulelor tumorale si chiar a celulelor canceroase.
6. Lampa UV elimina bacterii si virusi, rata de sterilizare 90,2%. Prin expunerea filtrului fotocatalitic impregnat cu TiO2 la razele UV rezulta agenti de oxidare foarte puternici care absorb, filtreaza si descompun particulele de praf, mucegai si alti agenti biologici din fluxul de aer pe care-l trateaza.
7. Generator de ioni negativi in proportie de 5 mil ion/cmc. Supranumiti si vitaminele aerului, ionii negativi stimuleaza si armonizeaza majoritatea proceselor vitale. Au efecte benefice asupra cailor respiratorii, asupra circulatiei sangelui, creierului si asupra celulelor in general.
Nu este de neglijat nici beneficiul de curatare a aerului prin neutralizarea particulelor de praf incarcate pozitiv care plutesc in aer, in sensul ca acestea vor capata sarcina negativa si se vor "lipi" rapid de orice suprafata incarcata pozitiv. Praful asternut pe aceste suprafete nu va mai pluti in aer si se reduce astfel riscul de fi introdus in plamani.
Alte detalii : Purificatorul KC-A300UV este dotat cu un senzor de masurare a calitatii aerului si cu functia Q-LIGHT. Cand aceasta functie este activa, in functie de nivelul calitatii aerului detectat de senzor, se vor aprinde led-urile in culoarea corespunzatore: Albastru - aer curat, Verde - aer putin poluat, Portocaliu - aer foarte poluat.

Dimensiuni (cm) : 40x45x51.8
Greutate (kg) : 6.9
Cod producator : KC-A300UV
Denumiri similare la Umidificator, purificator aer Equilibrium KC-A300UV: KC A 300 UV, KCA300UV, KC A300UV, KC-A300 UV


 

 

Produse din aceeasi categorie