Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Curatenie produse Sano >> Odorizante pentru incaperi >> Sano Fresh Absorbant de umezeala rezerva 340g: antimucegai

Sano Fresh Absorbant de umezeala rezerva 340g: antimucegai

Absorbant de umezeala antimucegai rezerva pentru aparat economic si util in casa, nu necesita intretinere doar inlocuirea rezervei speciale dupa ce se umple cu apa
10,46 RON

 

Descriere produs:

        Sano Fresh Absorbant  acest produs este rezerva aparatului antimucegai

Sano Fresh Absorbant de umezeala 340g rezerva aparat : antimucegai sau Sano Fresh Dampness Absorber Refill - absoarbe umiditatea si previne aparitia igrasiei (mucegaiului), a ruginei si a mirosurilor neplacute - rezerva.

Sano Fresh Absorbant de umezeala 340g: antimucegai (Sano Fresh Dampness Absorber Refill) este inodor si netoxic. Cristalele active absorb umiditatea si resping mirosul neplacut de igrasie.

Dispozitivul Sano Fresh Dampness Absorber Refill (Sano Fresh Absorbant de umezeala 340g: antimucegai) se pozitioneaza in dulapuri de bucatarie, de pantofi, sifoniere, bai, beciuri, automobile, barci si in orice loc unde umezeala este imediat.

Cantitate rezerva aparat : 340 g.

Acest saculet absorbant poate fi pus si individual in locuri inchise pentru protectie impotriva umezelii (vailez, geamantane, etc.)

Vezi aici toate produsele Sano din aceasta gama


 

 

Produse din aceeasi categorie