Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> >> Imprimante inkjet >> Imprimanta cu Jet Canon PIXMA IP4950

Imprimanta cu Jet Canon PIXMA IP4950

Imprimanta cu Jet Canon PIXMA IP4950,5 cartuse separate de cerneala, puteti inlocui doar cerneala epuizata, reducand risipa
343,00 RON

 

Descriere produs:

Imprimanta cu Jet Canon PIXMA IP4950
Imprimarea de înaltă calitate a fotografiilor la viteză mare
Ideală pentru cei pasionaţi care doresc înaltă performanţă, această imprimantă foto utilizează tehnologia de vârf a capului de imprimare FINE de la Canon. Picături de cerneală de minim 1 pl şi rezoluţie de imprimare de până la 9600 dpi pentru fotografii color cu un nivel uimitor al detaliilor şi gradaţii fine precum şi imagini fără granulaţie. O fotografie fără margini în format 10x15 cm, de calitate profesională superbă este imprimată în aproximativ 20 de secunde, la viteze impresionante în sistem ISO ESAT de 12,5 ipm pentru documente monocrome şi 9,3 ipm pentru cele color.

Creşteţi la maxim eficienţa utilizării cernelii
Utilizând 5 cartuşe separate de cerneală, puteţi înlocui doar cerneala epuizată, reducând risipa şi optimizând eficienţa utilizării cernelii.

Design elegant
Prin finisajul integral negru, elegant şi dimensiunile mici, această imprimantă compactă necesită spaţiu minim şi arată excelent în orice locuinţă sau spaţiu de lucru.

Gestionare avansată a suporturilor materiale
Descoperiţi flexibilitatea cu funcţia de imprimare automată faţă-verso pentru a utiliza ambele feţe ale hârtiei şi alimentarea cu hârtie pe 2 căi, care vă permite să încărcaţi simultan hârtie simplă şi hârtie foto. Puteţi imprima direct pe discuri CD, DVD şi Blu-ray® compatibile cu funcţia imprimare directă pe disc.

Caracteristici ecologice
Aflaţi informaţii despre reducerea emisiilor de CO2 şi despre economiile de hârtie obţinute prin imprimarea faţă-verso cu ajutorul caracteristicii Informaţii ECO, pentru a vedea cum contribuiţi la protejarea mediului. Economisiţi energie utilizând funcţia de oprire automată - setaţi imprimanta să se oprească dacă nu este utilizată o anumită perioadă de timp

Software avansat
Transformaţi momentele din filmele dvs. în imprimate superbe cu funcţia unică Full HD Movie Print de la Canon. Noile caracteristici includ Îmbinarea cadrelor şi Imprimare machetă pentru imagini mai impresionante. Fotografiile dvs. pot deveni şi mai interesante prin aplicarea de Efecte cu filtru distractive cu software-ul Easy-PhotoPrint EX. Utilizaţi software-ul Easy-WebPrint EX pentru a combina clipuri de pe mai multe pagini Web, astfel încât să imprimaţi doar ceea ce doriţi de pe Web. Fiţi creativ cu CREATIVE PARK PREMIUM, un serviciu online care vă permite să descărcaţi fotografii, ilustraţii, colaje de hârtie şi multe alte lucrări realizate de fotografi şi artişti recunoscuţi la nivel internaţional.

Păstraţi-vă amintirile vii
Sistemul ChromaLife100+ asigură fotografii frumoase, cu durată mare de viaţă. Combinaţia dintre iP4950, cerneluri Canon originale şi hârtii foto originale Canon face posibilă păstrarea amintirilor o viaţă întreagă.
Specificatii tehnice Canon PIXMA IP4950
Detalii generale
Format     A4
Rezolutie printare     9600 x 2400dpi
Viteza de printare color     9.3ppm
Viteza de printare alb/negru     12.5ppm
Alimentare coli     Tava posterioară 150 de coli, Casetă 150 de coli
Duplex     Da
Interfata     USB
Consumabile     PGI-525PGBK, CLI-526BK, CLI-526C, CLI-526M, CLI-526Y
Altele     Listare pe DVD|CD, Listare fără margini (A4, Letter, 20 x 25 cm, 13 x 18 cm, 10 x 15 cm)
Date fizice
Dimensiuni     431 x 297 x 153 mm
Greutate     5.7Kg
Putere consumata     18W
Nivel de zgomot     45.5dB


 

 

Produse din aceeasi categorie