Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Cosmetice bio >> Produse bio cosmetice >> Sare de la Marea Moarta + ulei de baie cu samburi de struguri - 400g + 20ml Dermasel Germania

Sare de la Marea Moarta + ulei de baie cu samburi de struguri - 400g + 20ml Dermasel Germania

Legatura inovativa intre extractele biologice speciale din sarurile originale de la Marea Moarta si esentele aromate naturale creeaza intr-o baie relaxanta
24,30 RON

 

Descriere produs:

Sare de la Marea Moarta + ulei de baie cu samburi de struguri - 400g + 20ml Dermasel Germania

 DERMASEL - AQUA are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific.

 Legatura inovativa intre extractele biologice speciale din sarurile originale de la Marea Moarta si esentele aromate naturale creeaza intr-o baie relaxanta un efect de ingrijire si calmare in toate sensurile.

 Sarea de baie originala de la Marea Moarta contine minerale pretioase precum magneziu, calciu, potasiu si brom. Simbioza armonioasa dintre uleiul antioxidant din sambure de struguri si sarurile minerale de magneziu de la Marea Moarta reduce stresul pielii provenit din mediul inconjurator si produce cu ajutorul unei bai de intretinere un sentiment protector de destindere si catifelare al pielii. Contine extracte protectoare din samburi de struguri, ulei de rapita si sare de la Marea Moarta.

 Factorii externi incarca pielea cu radicali liberi, aceasta reactionand prin simptome ale stresului precum uscaciunea, roseata si degradarea timpurie a pielii. Uleiul de sambure de struguri creeaza un efect puternic antioxidant, de protectie a celulelor si ajuta la reducerea stresului pielii prin combinatia dintre uleiul de rapita si sarea de baie originala de la Marea Moarta. Pentru o baie bogata de intretinere, se reduce uscaciunea si se obtine un sentiment de destindere al pielii.

 

Utilizare: Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox.37 grade Celsius. Turnati in mod uniform uleiul de baie cu extracte din samburi de struguri si amestecati. Timp recomandat pentru baie: 15 minute.

 

Prezentare: 400g sare de baie de la Marea Moarta + 20 ml aditiv special ulei de baie cu samburi de struguri.


 

 

Produse din aceeasi categorie