Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Cosmetice bio >> Produse bio cosmetice >> Sare de baie BIO de la Marea Moarta + ulei de baie cu mimoza - 400g + 20ml Dermasel Germania

Sare de baie BIO de la Marea Moarta + ulei de baie cu mimoza - 400g + 20ml Dermasel Germania

Sare de baie BIO de la Marea Moarta legatura inovativa intre extractele biologice speciale din sarurile originale de la Marea Moarta si esentele aromate naturale creeaza intr-o baie relaxanta
24,30 RON

 

Descriere produs:

Sare de baie BIO de la Marea Moarta + ulei de baie cu mimoza - 400g + 20ml Dermasel Germania

 DERMASEL - AQUA are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific.

 

Legatura inovativa intre extractele biologice speciale din sarurile originale de la Marea Moarta si esentele aromate naturale creeaza intr-o baie relaxanta un efect de ingrijire si calmare in toate sensurile.

 

Sarea de baie originala de la Marea Moarta ce contine minerale pretioase precum magneziu, calciu, potasiu si brom. O baie cu aceasta combinatie speciala de minerale din natura ajuta pielea impotriva deshidratarii, ii confera o elasticitate durabila si o frumusete plina de sanatate. Contine extractele calmante ale pielii din mimoza , aloe vera si sare de la Marea Moarta.

 

Pielea sensibila provoaca reactii nervoase precum mancarime si iritatii. Puterea Mimozei sud-americane Tenuiflora creeaza, in combinatie cu proprietatile de hidratare ale extractelor de Aloe vera si ale sarii de baie de la Marea Moarta un complex activ impotriva iritatiilor pielii. O baie de intretinere calmanta cu aceasta compozitie deosebita confera echilibru pielii sensibile, o liniste si un sentiment de destindere.

 

Utilizare Sare de baie BIO de la Marea Moarta + ulei de baie cu mimoza: Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox.37 grade Celsius. Turnati in mod uniform uleiul de baie cu levantica si amestecati. Timp recomandat pentru baie: 15 minute.

 

Prezentare Sare de baie BIO de la Marea Moarta + ulei de baie cu mimoza: 400g sare de baie de la Marea Moarta + 20 ml aditiv special ulei de baie cu mimoza


 

 

Produse din aceeasi categorie