Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Produse BIO >> Paste Fainoase Bio >> Paste bio ITALIENE LASAGNE 250g

Paste bio ITALIENE LASAGNE 250g

Foile de paste lasagna nu necesită o fierbere prealabilă. Dar trebuie să ţineţi cont de faptul că adsorb mai multă apă şi deci trebuie să puneţi suficient sos pentru a găti pe deplin paste
10,25 RON

 

Descriere produs:

PASTE bio ITALIENE LASAGNE  250g BYODO
Pastele de lasagna Byodo sunt făcute din grâu dur integral provenit din culturi certificate bio. Astfel că, mâncându-le, vă veţi bucura de avantajele unei alimentaţii integrale şi nici nu vă veţi “otrăvi” organismul cu pesticide şi alte chimicale.
De altfel, in tara-mama exista nenumarate retete de preparare a acesteia: cu branzeturi, cu tot felul de legume, cu carne de vita sau de pui. Însa, indiferent de ingredientele folosite, regula de preparare este aceeasi: un strat de paste, un strat de umplutura, unul de paste, altul de umplutura etc., peste care se toarna diverse sosuri si se presara branza. Foile de lasagna de la Byodo nu necesita o fierbere prealabila.

Dar trebuie sa tineti cont de faptul ca adsorb mai multa apa si deci trebuie sa puneti suficient sos pentru a gati pe deplin pastele.
Lasagna este o mâncare italiană clasică. De altfel, în ţara-mamă există nenumărate reţete de preparare a acesteia: cu brânzeturi, cu tot felul de legume, cu carne de vită sau de pui. Însă, indiferent de ingredientele folosite, regula de preparare este aceeaşi: un strat de paste, un strat de umplutură, unul de paste, altul de umplutură etc., peste care se toarnă diverse sosuri şi se presară brânză. Foile de lasagna de la Byodo nu necesită o fierbere prealabilă. Dar trebuie să ţineţi cont de faptul că adsorb mai multă apă şi deci trebuie să puneţi suficient sos pentru a găti pe deplin pastele.
Ingrediente paste bio Italiene Lasagne :
Grau dur 100% din culturi ecologice
 
Valoare nutritiva/100g:
Energie: 325 kcal (1376kj)
Proteine: 13.0g
Carbohidrati: 62.2g
Lipide: 2.6g
 


 

 

Produse din aceeasi categorie