Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Aspiratoare Sebo Germania 5 ani garantie >> Aspiratoare Sebo de casa ( domestic) >> Aspirator multifunctional 7151 cu functie spalare covoare si suprafete plane Full Option

Aspirator multifunctional 7151 cu functie spalare covoare si suprafete plane Full Option

VAX detine tehnologia patentata de curăţare Covoare si suprafete curate, parfumate, pufoase,in aproximativ 40 de minute uscate şi care ajuta la prelungirea vietii oricarui covor
2.369,44 RON

 

Descriere produs:

 MULTIVAX 7 in 1 model 7151

Un produs nou şi unic, VAX 7151 este un aspirator multifunctional dotat cu cea mai noua tehnologie,SpinScrubing. Compania VAX detine tehnologia patentata de curăţare - VAXing. Aceasta tehnologie si efectul ei sunt cu mult peste aspirarea normal. Covoare si suprafete curate, parfumate, pufoase,in aproximativ 40 de minute uscate şi care ajuta la prelungirea vietii oricarui covor.
 
VAX 7151 LUX - atât de simplu şi perfect nu a fost niciodată!
 
Tehnologia Vaxing functioneaza pe principiul tratamentului, spuma patrunde între fibrele covorului. Cu aceasta tehnologie şi  soluţia speciala VAX AAA, acest aparat este capabil sa lupte eficient cu alergeni precum polenul, sporii de mucegai şi praf de acarieni, sau cu excrementele acestora. Elimina cu usurinta orice pata de pe covor, tapiterie sau suprafete plane.
 
 
SpinScrubing, cinci perii moi rotative situate pe dispozitivul special de curăţare, curata rapid şi in profunzime, reinvie fibrele covorului datorita sondelor Tunneling Twin Dual-Path şi a aerului uscat. Noua tehnologie SpinScrubing garanteaza intotdeauna rezultate perfecte, fără nici un efort. 
 
VAX 7151 este un aparat complet care îndeplineste cele mai exigente cerinte. Acesta este conceput pentru curăţarea şi aspirarea zonelor de marime mare sau medie (gospodării, hoteluri, spatii de birouri). Prin combinarea a două tehnologii brevetate, Vaxing si SpinScrubing va ofera o garanţie a calităţii, igiena maxima pentru caminul dvs.Totodata are si costuri mici de intretinere.
Aceasta gama de aspiratoare multifunctionale se bazează pe conceptul unui sistem complet de curatenie. Astfel, fata de cel mai bine vandut model de la VAX,6151 SX, am construit şi îmbunătăţit următorii parametri:
 
Am crescut puterea de aspiraţie şi  calitatea motorului, am adăugat dispozitivul Spinscrab, l-am echipat full option, am extins şi îmbunătăţit calitatea si lungimea furtunului de aspirare  la 3 m.
 
Datorita tehnologiei SpinScrub si Vaxing scapi nu numai de cele mai fine particule de praf, păr de câine, pete şi murdărie, dar mai ales de o varietate de alergeni, inclusiv fecalele acarianului de praf. Turbina de aer puternica dezvoltă o depresie de 25 kg, şi aceasta este un lucru impresionant la dispoziţia dumneavoastră pentru curăţarea de zi cu zi. Aspiratorul este facut din plastic de calitate ABS cu accesorii din otel inoxidabil. Aspiratorul este echipat cu standard de filtrare Hepa, cu un efect major şi pe termen lung, asigutand o captare de 99,97%. VAX 7151 este proiectat pentru un client exigent.
 
Acest aspirator este de asemenea ideal pentru persoanele care sufera de alergii.
 
Sistem avansat de curatare prin filtrul HEPA. Aceste filtre au fost dezvoltate de NASA pentru a proteja oamenii de particule radioactive. Sunt special construite pentru a  asigura eficacitate, dar şi o viaţă lungă,astfel ca în cazul în care sunt complet umplute , nu se detecteaza nici o scurgere de particule contaminate. Abilitatea lor uimitoare de a garanta o filtrare aproape 100% din aer sau din fiecare 10.000 de particule de 0,3 microni în dimensiune permite doar trei particule. Sistemul HEPA DE FILTRARE are o eficienta de 99,97%.
 
Filtrul HEPA este capabil sa capteze nu numai cele mai fine particule  de aer, dar şi virusuri, fecale de acariani, fum si mucegai.. Acesta va îmbunătăţi mediul din casă, va reduce semnificativ cabtitatea de praf, astfel nu mai trebuie să ştergeţi atât de des praful.
 
Specificatii tehnice :
 
Putere reglabila: de la 450 la 1500 W
Capacitatea de admisie: 99 l / min
Capacitate rezervor: murdărie 10 kg / 8 litri de apa murdara
Capacitate rezervor apa curata : 4 litri
Capacitate sac de hartie: 11 litri (10 kg) 
Filtrare: HEPA / filtru de apă / microfiltrare
Lungime cablu: 7.5 m
Raza de actiune: 11 m
Greutate: 7,9 kg
Dimensiunea în cm: H / W 54/34

 

 

Produse din aceeasi categorie