Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Aspiratoare Sebo Germania 5 ani garantie >> Aspiratoare Sebo de casa ( domestic) >> Aspirator multifunctional 6131 cu functie spalare covoare

Aspirator multifunctional 6131 cu functie spalare covoare

Este puternic, usor de manevrat si cu o capacitate mare cu curatare Peria pentru orice tip de podea iti permite sa treci de la aspirarea covoarelor la curatarea ei, scarilor si zonelor inguste
1.269,00 RON

 

Descriere produs:

Aspirator multifunctional 6131 cu functie spalare covoare 

1. Spala si usuca covoare

2. Aspira mizeria de pe orice suprafata
3. Aspira lichide
Este puternic, usor de manevrat si cu o capacitate mare cu curatare. Peria pentru orice tip de podea iti permite sa treci de la aspirarea covoarelor la curatarea ei, scarilor si zonelor inguste.
Aspiratorul 3 in 1 - model 6131 spala covoare, fiind echipat cu tehnologia patentata Fibreflow, care face ca spalarea covoarelor sa fie la fel de simpla ca si aspirarea lor. Scoate mizeria si praful din profunzime, lasandu-va covoarele ca noi, proaspete si revitalizate. Avand capacitatea rezervorului mare, nu va fi nevoie sa-l opresti asa de des ca sa-l umpli sau sa-l golesti.
Masina de spalat a inundat baia? Ai scapat lapte pe covor? Nu e nici o problema pentru aspiratorul 6131 – acest aparat aspira si lichide.
Spala covoare, aspira covoare si podele si totodata poate fi folosit pentru a aspira si lichide.
Bazin cu capacitate mare ( 4 litri pentru apa curata si 8 litri pentru apa murdara, 10 litri pentru praf ) - umplerea si golirea nu se mai face atat de des.
Dispozitiv de spalare Fibreflow – face spalarea covoarelor la fel de usoara ca si aspirarea lor. Accesorii convenabil atasate pe aparat – perie de praf, de tapiterie si dispozitiv colturi sau zone inguste.
Accesorii incluse: 
Dispozitiv de spalare Fibreflow, perie atat pentru covoare cat si pentru podele, dispozitiv 2 in 1 pentru tapiterie, dispozitiv colturi si furtun.
 
Detalii tehnice :
Putere :1300W
Capacitate apa curata :4.00 litri
Capacitate apa murdara :8.00 litri
Capacitate uscat :10.00 litri
Raza de curatare :9.10 metri
Lungime cablu :10.00 metri
Diametru curatare :27.00 cm
Greutate:8.70 kg
Garantie: 2 ani

 

 

Produse din aceeasi categorie