Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Cosulete Cadou >> Cadouri de slabit >> Pachetul cadou pentru slabit

Pachetul cadou pentru slabit

pachetul cadoul pentru o silueta de invidiat, o asociere de 4 produse active naturale, bine tolerate si asimilate de organism, ce te sustin atat fizic, cat si psihic,
84,70 RON

 

Descriere produs:

 Pachetul cadou pentru slabit

 

Pachetul cadou pentru slabit

 

Iti propunem

„Programul pentru o silueta de invidiat”, o asociere de 4 produse active naturale, bine tolerate si asimilate de organism, ce te sustin atat fizic, cat si psihic, ce aduc multiple beneficii în cadrul programului de remodelare corporala.

Pachetul contine:

Cura de slabire & Chrom

dr. Ionut Moraru® - regleaza metabolismul, stimuleaza arderile si ajuta la instituirea celor 3 mese zilnice (componentele curei se iau cu ½ h înaintea meselor). Reduce apetitul pentru dulciuri.

Otet de mere cu miere si polen

® - reduce colesterolul, accelereaza tranzitul intestinal, detoxifica organismul si favorizeaza o mai buna absorbtie a principiilor active.

Stevia rebaudianum

– îndulcitor natural ce va ofera rasfatul alimentelor dulci, fara a va îngrasa. Pe langa efectul hipoglicemiant, stevia este recunoscuta si pentru proprietatile sale antivirale si antibacteriene.

Ceai verde & Mango

– Aduce un plus de energie fara aport de cafeina, imbunatateste tonusul psihic si fizic. Intensifica metabolismul si ajuta la detoxifierea organismului. Ajuta in cadrul programelor de slabire.

Dieta recomandata:

beti minim 2l apa zilnic, de preferat calda; instaurati programul celor 3 mese zilnice, la ore cat mai fixe; micul dejun trebuie sa fie cel mai bogat caloric, iar cina cea mai saraca; mestecati îndelungat si nu va ridicati satuli de la masa; evitati dulciurile concentrate si grasimile; nu uitati de exercitiile fizice – minim 30 de minute zilnic!

 


 

 

Produse din aceeasi categorie