Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Cosmetice barbati >> Cosmetice barbati >> Vopsea de par negru pentru Barbati

Vopsea de par negru pentru Barbati

Confera nuanta de negru parului saten deschis pana la negru . Vopsea de par negru pentru Barbati Intensitatea culorii dureaza pana la 6 saptamani,inlatura parul grizonat repede si usor , in doar 5 min
57,00 RON

 

Descriere produs:

Vopsea de par negru pentru Barbati
Confera nuanta de negru parului saten deschis pana la negru . Intensitatea culorii dureaza pana la 6 saptamani,inlatura parul grizonat repede si usor , in doar 5 minute !
Inlatura parul grizonat repede si usor , in doar 5 minute !

 Produsul face parte din categoria vopsea de par neagra pentru barbati.

Vopseaua de par Men`s Own reimprospateaza culoarea naturala a parului Dvs in doar 5 minute ! La fel de repede ca si cum v-ati spala parul . Formula sa unica fara amoniac imbogatita cu tehnologie de ultima generatie Color Match si Slow fade ofera un rezultat natural de cea mai buna calitate , ingrijire perfecta si stralucire maxima intr-un singur tratament .

 

Vopsea de par neagra pentru Barbati - Black - Henna Plus Olanda este imbogatita cu ingrediente botanice hidratante ( Cassia Angustifolia , Hamamelis , Podbal , Vasc , Grau Nalba , Coada Calului ) , aceastea protejeaza si imbunatatesc calitatea parului, de asemenea prelungesc durabilitatea culorii semnificativ .

 

Vopsea de par neagra pentru Barbati - Black - Henna Plus Olanda este ultra blanda si prietenoasa cu parul Dvs o aplicatie dureaza pana la 6 saptamani . De aseamenea se poate folosii pentru vopsirea barbii , a mustatii si a perciunilor . Un aplicator special conceput este inclus in acest pachet .

 

Vopsea de par negru pentru Barbati - Black - Henna Plus Olanda contine : diaminotoluen , resorcinol . Poate cauza o reactie alergica . Poate fii folosita pe parul decolorat si foarte decolorat .

 

Nu se curata la spalat . Nu folositi vopseaua pentru colorarea genelor si sprancenelor .  Clatiti bine parul dupa apicare . Daca vopseaua intra in contact cu ochii clatiti imediat . Nu pastrati amestecul ramas . Purtati mastile din pachet . Nu lasati la indemana copiilor .

 

Pachetul Vopsea pentru par negru  Barbati - Black - Henna Plus Olanda contine : tubul de vopsea Men`s Own - 40 ml, activatorul Men`s Own - 40 ml, perie , tavita pentru amestec , instructiuni de folosire , manusi .

 

Urmati cu atentie instructiunile !


 


 

 

Produse din aceeasi categorie