Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Produse BIO >> Otet Bio >> OTET DIN VIN ALB BIO 0,5l BYODO

OTET DIN VIN ALB BIO 0,5l BYODO

Stoc limitat!
21,80 RON

 

Descriere produs:

 OTET DIN VIN ALB BIO 0,5l BYODO

OTET DIN VIN ALB BIO 0,5l BYODO

 

Retete: 

 

Salata Caesar

..........................

 
 

Salata CaesarIngrediente: 
salata proaspata
4 bucati de ansoa
3 lingurite de mustar Dijon
2 lingurite usturoi strivit
4 galbenusuri fierte
1/2 ceasca otet din vin alb sau rosu
1 lingurita sos Worcestershire
1 ceasca Parmezan ras
1/4 l ulei de masline 
1/2 lingurita piper negru
crutoane (c
rutoanele pot fi imbibate intr-un sos facut din: unt topit, cimbru, busuioc, usturoi, oregano, sare, piper. Se coc, apoi, pana devin crocante)

Sos Worcestershire - ingrediente pentru acest sos

1 ceasca ceapa tocata foarte fin
2 catei de usturoi ( se strivesc bine)
3 linguri seminte mustar
1 lingurita boabe de piper
1/2 lingurita piper rosu
1 baton de scortisoara
1/2 ceasca sos de soia
3 linguri de sare
1/2 lingurita praf de curry
1 bucata ansoa ( se striveste bine)
1/2 ceasca apa

Se amesteca foarte bine cu mixerul si sosul obtinut se toarna intr-o sticla. Se introduce in frigider si este indicat sa se foloseasca timp de 1 saptamana, atunci cand este nevoie. Inainte de utilizare se agita foarte bine.

Preparare salata

Intr-un vas mare se pun: galbenusurile fierte (45 secunde -1 minut), parmezanul ras, bucatile de ansoa bine strivite, sosul Worcestershire, sucul de lamaie, usturoiul strivit, se adauga uleiul treptat si se amesteca pana cand se ajunge la aspectul unei maioneze.

Se poate adauga si un sos facut separat din mustar Dijon si otet din vin alb sau rosu.

 

 

Ajo blanco (Gazpacho alb)

..........................................

 

 


 

Ajo blancoDurata de preparare: 15 min

Ingrediente: 
200 g samburi de migdale crude
150-200 g paine (veche de o zi)
2 catei de usturoi mari
1 paharel ulei de masline 
1 lingurita otet de vin alb
1 l apa rece
sare
patrunjel (pentru ornat)
crutoane de paine prajita
struguri albi fara coaja
stafide
mere verzi taiate bucati sau pepene galben taiat cubulete

Mod de preparare: 
Migdalele se pun in apa clocotita 2 minute, se scot si apoi se curata de coaja. Piinea de tara (piine normala, nu bagheta) se tine in apa rece la inmuiat cateva minute.

Se pun in mixer: miezul de paine un pic scurs de apa, cateii de usturoi curatati, migdalele curatate, uleiul de masline, sarea si otetul si se ameseca bine de tot. Daca nu se trec prin mixer, se zdrobesc cateii de usturoi si migdalele cu zdrobitorul de lemn si se amesteca incet cu uleiul, painea, sarea si otetul. Compozitia rezultata trebuie sa fie ca o maioneza de groasa. Se adauga apoi incet apa rece (pana la consistenta unei supe-creme) si se tine la rece pana se serveste.

Mod de servire: 
Se serveste rece cu patrunjel tocat si crutoane de piine prajita. Se acompaniaza neaparat de unul din fructele urmatoare: struguri albi curatati de coaja si seminte, stafide, pepene galben taiat cubulete sau mere verzi taiate cubulete.

 

 

 

 

 

 

Acest produs il puteti gasi si pe FarmaciVerde

 


 

 

Produse din aceeasi categorie