Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Produse BIO >> Faina Bio >> FAINA ORZ 500gr SOLARIS BIO

FAINA ORZ 500gr SOLARIS BIO

Nutritiv, antiinflamator, antidiareic, antidizenteric, antiscorbutic, antireumatic, decongestiv, drenor hepatic, emolient, galactogog, laxativ, stomahic, sedativ...
8,55 RON

 

Descriere produs:

 FAINA ORZ 500gr SOLARIS BIO  antiinflamator, antidiareic, antidizenteric, antiscorbutic, antireumatic, decongestiv, drenor hepatic

FAINA ORZ 500gr SOLARIS BIO 

 

Continut faina orz bio:

protide, lipide, glucide, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, sulf, vitaminele A, B1, B2, B12, C, D1,D2,D3, RH,K, lecitina.

 

Actiuni faina orz:

Energizanta, remineralizanta, echilibranta celular, ajuta la cresterea scheletului osos, a masei musculare si sistemului nervos,

imbunatateste digestia, circulatia sanguina, memoria, fiind un aliment mult superior prin bogatia de proteine fata de carne, lapte si oua. Un kg de boabe de soia echivaleaza cu 4 kg de carne, 56 de oua de gaina, 8 litri de lapte de vaca.

 

Indicatii faina orz:

Anemie, demineralizare, rahitism, decalcifiere, convalescenta, crestere, stress, alaptare, lauzie, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni digestive, renale, cardio-vasculare, surmenaj fizic si psihic, osteoporoza, deficit imunitar, ingrijirea pielii.

 

Mod de preparare faina orz: ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, creme, mancaruri, aluaturi, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva.

 

RETETE:

1) LAPTE DE SOIA - 300 g faina de soia se pun in 0.5 I apa calduta. Se pastreaza 2-3h, apoi se stoarce prin tifon. Se mai adauga Vz I apa calda si se stoarce din nou. Lichidul astfel obtinut se consuma in 24h crud, simplu sau indulcit, ori in creme, budinci, grau, orez. Este de mare folos convalescentilor, copiilor, sportivilor, batranilor si lauzelor.

 

2) PATE DE SOIA - O cana cu faina de soia se lasa la inmuiat intr-un vas in care exista o cantitate de 3 ori mai mare de apa rece. Dupa 2 ore se pune la fiert pe foc potrivit, amestecand continuu, adaugand atata apa cat sa aiba consistenta unui terci. Se ia de pe foc dupa 10 minute si se lasa la rece. Se adauga treptat cateva linguri cu ulei, se pun condimente, sare, patrunjel sau marar. Se serveste pe felii de paine coapta, stropita cu lamaie si garnisita cu ceapa.

 

3) CHIFTELE DE SOIA - Se inmoaie faina de soia in de 2 ori mai multa apa rece timp de 2h, pana devine ca un aluat. Se adauga un cartof dat prin razatoarea mica si bine scurs, o ceapa taiata marunt, usturoi dat prin razatoarea mica, marar, patrunjel, doua linguri cu Digesta cremogende porumb, sare, condimente. Se amesteca totul foarte bine si se lasa la rece. Dupa 1 h se ia compozitia si se formeaza chiftele ce se prajesc in ulei de floarea soarelui presat la rece.

 

4) BUDINCa DE SOIA - Aceeasi compozitie ca la chiftele se pune intr-o forma unsa cu ulei si se coace la cuptor la foc potrivit, timp de 40-50 de minute.

 

5) GOMAJ COSMETIC - Se umezeste o lingura de faina cu apa si se maseaza obrazul. Curata in profunzime. Faina de soia (300 g la 201 apa) pusa in apa de baie hraneste, tonifica si regenereaza pielea, eliminand stresul.

 

6) UNT DE SOIA - Se amesteca 250 ml. de apa cu 2 linguri faina de soia intr-un vas si se fierbe pana se obtine o pasta. Se scade pe foc si se pune la racit, apoi se adauga uleiul foarte incet, amestecand continuu ca pentru pregatirea unei maioneze.

 

3) FURSECURI CU FAINA DE SOIA SI CURMALE:

Ingrediente: 150g curmale, 1 ½ lingurite faina de soia, faina integrala de hrisca, coaja rasa de la o jumatate de lamaie, 2 linguri de rom, 1 lingurita tinctura muguri de plop negru , un varf de cutit de pulbere de scortisoara, 100 gr. unt,miere dupa gust, 1 lingura faina de orez.

 

Mod de preparare faina orz:

Curmalele fara samburi se maruntesc fin , se combina cu faina de soia , coaja de lamaie , romul, tincturile, untul bine frecat spuma si celelalte ingrediente, framantandu-se bine, pana se obtine un aluat tare. Pe o folie de plastic se presara o mana de faina de hrisca, apoi se intinde o foaie din aluat groasa cam de 5 mm., iar dupa ce se zvanta, se taie in diferite forme de fursecuri. Se pudreaza cu faina de orez sau cu faina de hrisca si se pot consuma. La fel se pot prepara fursecuri cu smochine, stafide sau prune uscate.

 

Faina de secara bio 500 gr

Faina integrala de grau ecologic nutritiv, reconfortant 500gr Solaris bio

Faina mei 500 gr Solaris bio

Faina de ovaz 500 gr Solaris bio

Faina soia 500 gr Solaris bio

Faina integrala de orez bio 500 gr. Solaris Bio

Faina integrala amestec de paine  Biofarmland Betriebs

Toate tipurile de faina bio

 

 

 

 

 

 

Acest produs il puteti gasi si pe FarmaciaVerde

 


 

 

Produse din aceeasi categorie