Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Table scolare albe si verzi >> Table scolare Magnetoplan Germania 25 ani garantie >> Tabla scolara alba magnetica whiteboard tip Ferroscript 60 x 90 cm Magnetoplan - 25 ani garantie

Tabla scolara alba magnetica whiteboard tip Ferroscript 60 x 90 cm Magnetoplan - 25 ani garantie

Table scolare albe magnetice whiteboard-uri varianta Ferroscript - dimensiuni: 60 x 90 cm - profil aluminiu, Magnetoplan Germania - garantie 25 de ani !...
573,90 RON

 

Descriere produs:

 Tabla scolara alba magnetica whiteboard tip Ferroscript 60 x 90 cm Magnetoplan  


Tabla scolara alba magnetica whiteboard tip Ferroscript 60 x 90 cm Magnetoplan - 25 ani garantie 

 

 Sisteme de afisare si prezentare : table scolare albe magnetice sau whiteboard-uri varianta Ferroscript : tabla scolara alba magnetica / whiteboard varianta Ferroscript - dimensiuni (inaltime x lungime): 60 x 90 cm producator Magnetoplan (Germania):

 

De mai bine de 20 de ani producatorul german Magnetoplan a dezvoltat si patentat  un sistem de rame pentru a oferi o calitate exceptionala si, in acelasi timp, o utilizare multipla a acestor table scolare albe magnetice sau white board-uri varianta Ferroscript - a se vedea si sistemul de rame pentru whiteboard magnetica / tabla scolara alba magnetica .

 

Aceste table scolare albe magnetice sau whiteboard-uri in varianta Ferroscript de dimensiuni: 60 x 90 cm cu sistemele de rame de la Magnetoplan au extinsa garantia la 25 ani pentru suprafata emailata care suporta in timpul procesului de fabricatie cele mai riguroase controale de calitate astfel incat ea devine rezistenta la zgarieturi si chiar la actiunea acizilor.

 

Table scolare albe magnetice sau whiteboard-uri magnetice - extrem de rezistente avand spatele acoperit cu o foita metalica astfel incat este impiedicata deformarea lor. Sunt adezive magnetic, se poate scrie pe ele cu markere nepermanente si pot fi sterse cu servetele uscate sau umede.

 

Se livreaza cu tavita pentru markere si toate dispozitivele necesare montarii orizontale sau verticale perfecte pe perete.

 

Dimensiuni (I x L): 60 x 90 cm

Cod produs: 12 400 00

 

Garantie: 25 ani ! - Numai la comanda !

 

Acest produs il gasiti si pe Table Scolare


 

 

Produse din aceeasi categorie