Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Curatenie produse Sano >> Detergenti pentru uz universal >> Sano X Cream pentru curatarea si stralucirea suprafetelor 1 L

Sano X Cream pentru curatarea si stralucirea suprafetelor 1 L

Sano X Cream este ideal pentru suprafete fine, nu zgarie, este cunoscut si sub forma CREMA curata tor, se poate folosi in bucatarie si in baie ...
9,27 RON

 

Descriere produs:

Sano X Cream, 1 L

 

Crema pentru intretinerea curateniei in gospodarie, neiritabila, cu miros de lamaie, ideala pentru suprafete fine, nu zgarie; supranumit si crema curata tot. Inlatura foarte bine grasimea!

 

Sano X Cream este solutia ideala pt. a curata si a conferi stralucire suprafetelor murdare. Produsul contine ingredienti activi de curatare, pe cat de puternici, pe atat de delicati. Dupa utilizare suprafetele raman curate, stralucitoare, cu un miros placut si fara a fi zgariate .


Sano X Cream contine substante protectoare pielii.

 

Folosit in bucatarie sano x cream, curata si confera stralucire gresiei, chiuvetelor, oricarui, tip de aragaz si cuptor, frigiderelor, oalelor, obiectelor, din sticla si email.

 

Folosit in baie sano x cream, curata si confera stralucire chiuvetelor, cazilor de baie, gresiei, obiectelor din ceramica si inox.

 

Instructiuni de utilizare : inainte de utilizare se recomanda un test rezistenta a suprafetei pe un colt ascuns.Se agita bine recipientul si se raspandeste o cantitate mica de sano x cream pe o laveta umeda sau un burete. Se freaca ce delicatete suprafetele murdare si petele persistente, se clatesc cu apa din abundenta si se sterg cu o laveta uscata.

 

ATENTIE :

NECOMESTIBIL!

A nu se lasa la indemana copiilor !

A se evita contactul cu ochii ! 

La contactul cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta medicul!

 

 

Cantitate :1 L


 

 

Produse din aceeasi categorie