Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Hrana si mancare animale >> Mancare Uscata Pentru Pisici >> Acana Cat Grasslands mancare uscata pentru pisici 7 Kg la sac

Acana Cat Grasslands mancare uscata pentru pisici 7 Kg la sac

adauga complementar fructe si legume regionale incluzand afine din Columbia Britanica NU ESTE PE STOC!
202,90 RON

 

Descriere produs:

 Acana Cat Grasslands mancare uscata pentru pisici 7.5 Kg la sac

NU ESTE PE STOC!

Acana Cat Grasslands mancare uscata pentru pisici 7.5 Kg la sac

 

 

Mama natura a creat pisica dumneavoastra ca si carnivora si a planificat dezvoltarea ei printr-o dieta care este bogata si variata in proteine de origine animala si grasimi, dar scazuta in carbohidrati, excluzand cerealele.

 

De aceea producem Acana Cat Grasslands incluzand o varietate naturala de ingrediente de origine animala, de calitate (min 65%!) incluzand miei crescuti la ferme  in North Island, Noua Zeelanda, rate hranite cu cereale din Aurora, Ontario, oua proaspete de la fermele noastre locale, .

 

Cu proteine de calitate, excluzand cerealele, si cu un continut scazut de carbohidrati pentru a se potrivi dietei naturale a felinei, Acana Cat Grasslands adauga complementar fructe si legume regionale incluzand afine din Columbia Britanica pentru a ajuta la reducerea PH-ului urinar. Vegetatia organica marina absoarbe toxinele din intestine si sporeste  metabolismul si verdeturile selectionate-incluzand frunze de zmeura rosie, fructe de ienupar si flori de galbenele, hranesc si tonifica tractul digestiv.

Pestele proaspat pescuit ca pestele alb  de lac si salaul sunt  imbogatiti cu taurina fiind o sursa buna de Omega-3 acizi grasi esentiali (EPA, DHA) pentru a sustine imunitatea si pentru o piele si o blana frumoasa si lucioasa, simbol de sanatate si vitalitate al pisicii dumneavoastra.

 

Recunoscutul produs ACANA este facut din cele mai bune si mai proaspete ingrediente chiar aici la fabrica noastra medaliata in Sunny Alberta, Canada, unde lucreaza toata familia noastra. Cititi ingredientele noastre si consideram ca veti fi de acord cu noi- ACANA GRASSLANDS este o modalitate naturala si delicioasa de a va mentine pisica sanatoasa, fericita si puternica.

 

ANALIZA GARANTATA Acana Cat Grasslands

Proteina bruta(min) 34 %

Grasime bruta(min) 20 %

Fibre (max)         3 %

Calciu (min)         1.6 %

Fosfor (min)         1.2 %

Omega-6 (min.) 3 %

Omega-3 (min.) 0.5 %

Taurina                 0,5%

Magneziu                 0,09 %

Carbohidrati (max) 26 %

pH (max)                 5,5 %

 

DISTRIBUTIE CALORICA Acana Cat Grasslands

Energia metabolica este de 4600 kcal/kg (550kcal/ 250ml cana),

35% din energie provine din proteine,

40% din grasimea animala si 25% din fructele si legumele.

 

FITOINGREDIENTI Acana Cat Grasslands

Seminte ienupar         300 mg/kg

Radacina Angelica         300 mg/kg

Frunza de zmeura rosie 250 mg/kg

Radacina de papadie 250 mg/kg

Frunza de menta         200 mg/kg

Flori de galbenele         200 mg/kg

 

INGREDIENTE LOCALE Acana Cat Grasslands

Faina din carne de miel, cartof dulce, carne de miel dezosata, mazare, carne de rata dezosata, oua proaspete integrale, frunze de lucerna uscata, ulei de floarea soarelui, salau proaspat, dovlecel, somn proaspat, mere rosii delicioase, morcov, gulie verde, alge marine, seminte ienupar, afine, coacaze negre, radacina angelica, radacina de cicoare, trifoi rosu, frunze de zmeura rosie, radacina de papadie, frunze de menta, flori de galbenele, flori de musetel, extract de rosmarin, Lactobacillus acidophilus, Enterococcus faecium+vitamine si minerale.

 

60% INGREDIENTE REGIONALE DIN CARNE

20% FRUCTE SI VERSETURI REGIONALE

20% OVAZ SI OREZ BRUN DECORTICAT

 

Cantitate Acana Cat Grasslands : 7.5kg

 


 

 

Produse din aceeasi categorie