Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Cosmetice barbati >> Cosmetice barbati >> Gel de ras Crema Men Shaving Gel pentru ten normal / cool - 200 ml Sano Bruno s Enterprises Ltd. Is

Gel de ras Crema Men Shaving Gel pentru ten normal / cool - 200 ml Sano Bruno s Enterprises Ltd. Is

Gel de ras / barbierit pentru ten normal / cool Sano Crema Men Shaving Gel regular / cool - 200 ml
11,13 RON

 

Descriere produs:

Sano Crema men shaving gel regular - gel de ras / barbierit pentru ten normal - produs de CREMA, cu formula avansata, pentru un barbierit in profunzime, foarte placut.

Acest gel de ras Crema men shaving gel regular contine substante hidratante si nutritive pentru o piele mai fina si mai neteda. Un gel de barbierit Crema men shaving gel regular produce o spuma bogata si densa imbogatita cu vitamina E ce actioneaza ca strat de protectie pentru piele, in timpul rasului.

 

Sano Crema men shaving gel cool - gel de ras pentru ten cool produs de CREMA, cu o formula avansata, pentru un barbierit ce lasa o senzatie de prospetime. Este imbogatit cu vitamina E si mentol, conferind o senzatie proaspata si racoritoare.

Dupa ras, pielea dvs. va ramane proaspata, placuta la atingere, conferindu-i-se o senzatie racoritoare. Acest gel de ras Crema men shaving gel cool produce o spuma bogata si densa ce actioneaza ca strat de protectie pentru piele in timpul rasului.

 

Cantitate gel de barbierit Crema men shaving gel regular / cool: 200 ml

 

Instructiuni de utilizare gel de ras Crema men shaving gel regular / cool: umeziti pielea fetei cu putina apa. Aplicati putin gel pe degete. Masati usor pana face spuma. Dupa ras se va clati gelul ramas.

 

Coduri gel de ras Crema Men Shaving Gel :

  • - 7290011765071 - gel de ras / barbierit Crema men shaving gel regular - pentru ten normal
  • - 7290011765088 - gel de ras / barbierit Crema men shaving gel regular - pentru ten cool
  • gel de ras Sano regular gasiti si aici

 

 

Produse din aceeasi categorie