Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> >> Fier de calcat profesional LauraStar >> Fier de calcat Laura Star X1

Fier de calcat Laura Star X1

daca vrei sa ai cel mai bun fier de calcat din lume ai Laura Star X1, acesta este un sistem compact cu masa de calcat inclusa si parte a operatiilor speciale de calcat
7.990,00 RON

 

Descriere produs:

Fabricat in Elvetia

De ce sistemul de calcat LAURASTAR este unic?

Calcarea traditionala a hainelor

Cu un fier de calcat traditional, doar suprafata materialului este incalzita. Fierul de calcat trebuie sa treaca peste material de mai multe ori, lucru care este obositor si care face ca materialul sa luceasca.

Aburul unui fier de calcat traditional nu poate penetra materialul, deoarece nu este suficient de puternic. Aburul scade in temperatura si se condenseaza in materialul textil , lucru care face ca materialul sa se increteasca sau sa apara cute imediat dupa ce s-a uscat.

La contactul cu tesaturile si cu husa care acopera masa de calcat, aburul de la un fierul de calcat traditional face condens. Pentru a preveni condensul si pentru a usca husa, masa de calcat trebuie sa fie incalzita.

Calcarea profesionala a hainelor cu LAURASTAR

Sistemele profesionale de calcat LAURASTAR combina masa de calcat activa cu abur profesional si o placaprofesionala pentru fier, permitandu-vă astfel, să reduceti timpul de călcat la jumătate pentru a obtine un rezultat unic.

Numai LAURASTAR arata dezavantajele călcatului tradiţional, după cum se vede in diagramele de mai jos realizate de un laborator independent din Franţa.

1.LAURASTAR masa de calcat activa  patentata

Masa de calcat activa este echipata cu un ventilator silentios si un sistem de aspirare. LAURASTAR este singurul sistem de calcat care va ofera o masa de calcat cu aer rece pentru uz casnic.

Acest lucru este cunoscut de specialisti ca sistem de calcat la rece.


Avantajele utilizatorilor nostri:
 Fara cute nedorite
 Uscare imediata a fibrelor
 Rezultate de durata

Pentru mai multe informatii accesati  http://www.laurastar.com

LAURASTAR X1 aparţine familiei gama X a sistemelor de călcat. These products are specially designed and manufactured for the needs of the direct selling export market segment. Aceste produse sunt special concepute şi fabricate pentru nevoile directe de vânzare la export segmentului de piaţă.

Additional high-end customised services are associated to the X range product offering to meet consumer expectations. Suplimentare de high-end de servicii personalizate sunt asociate la gama X oferta de produse pentru a răspunde aşteptărilor consumatorilor.

Pentru a obtine o prezentare trimite o solicitare pe supermarket@util21.ro


 

 

Produse din aceeasi categorie