Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Aspiratoare Sebo Germania 5 ani garantie >> Aspiratoare Sebo de casa ( domestic) >> Aspirator Sebo AIRBELT K3 Vulcano Germania

Aspirator Sebo AIRBELT K3 Vulcano Germania

Materialele utilizate la fabricarea sa sunt foarte rezistente la socuri. Dotat cu role si mechanism special de inchidere, acest aspirator a fost conceput pentru a fi utilizat fara menajamente.
1.657,95 RON

 

Descriere produs:

Aspirator AIRBELT K3 Vulcano

 

Descriere:

ROBUST si totusi SIMPLU

Materialele utilizate la fabricarea sa sunt foarte rezistente la socuri. Dotat cu role si mechanism special  de inchidere, acest aspirator a fost conceput pentru a fi utilizat fara menajamente.

TE URMEAZA PESTE TOT

Rotilele sunt un element esential in manipularea acestui aspirator. Compania Sebo isi concentreaza  eforturile pentru a oferi mobilitate maxima pentru toate aspiratoarele concepute de noi. Un alt element este cel legat de zgomot, motiv pentru care aspiratorul este echipat  cu o banda. in cele din urma forma rotilor a fost special conceput  pentru aspiratorului sa depaseasca obstacole, cum ar fi pargurile de exemplu.

Sebo dotat cu sac performant

Modelul K3 are un nou tip de sac, foarte performant,fabricat din micro fibre si format din 4 straturi de filtrare.Acest model de sac este perormant atat din punctul de vedere al aspiratiei cat si al filtrarii.  in plus, acest sac este echipat cu un capac pentru o inchidere ermetica ,astfel fiind mult mai igienic.

O singura atingere

Pe maner aveti functia de putere variabila a aspiratorului si priza pentru adaptarea altor accesorii electrice, cum ar fi Polisherul Sebo Disco. Manerul ergonomic  ofera manevrabilitate maxima , iar mobilitatea la 360 ° este un punct forte al acestui aparat.

Filtru electrostatic

Filtrul motorului este fabricat dintr-o fibra incarcata electrostatic , care nu contine fibre minerale sau alte materiale daunatoare. Aceasta textura permite totusi un debit remarcabil de aer, in timp ce de opreste particulele fine de praf.

Filtrare 99,9%

Acest model a fost distins cu standarul  de filtrare S-CLASS. Astfel, are un mai bun timp de filtrare, iar puterea de extragere a murdariei, cuplata cu performantele sale de filtrare maxima ofera  cea mai buna garantie de igiena  pentru casa ta.

USOR DE FOLOSIT

De fapt, totul pe acest aparat a fost proiectat in scopul de a facilita utilizarea acestuia. Face treaba fara a necesita un efort deosebit din partea dvs. Pentru toate aceste calitati a fost distins cu premiul "X Plus Award", premiu care se acorda doar produselor ingenioase, care ofera confort utilizatorului si care se manevreaza foarte usor.

 Caracteristici tehnice K3 VULCANO :

    * Putere motor : 2100 watts
    * Depresie: 32Kpa
    * Flux de aer: 68 l / s
    * Greutate: 5.5 Kgs
    * Nivel de zgomot: 65 dBA

 

Accesorii incluse:

 

Certificari:

 

 

 

 

 

Sistemul de garantie este : 

Varianta 1.

5 ani garantie carcasa 

3 ani garantie la motor

 

Varianta 2.

4 ani garantie la carcasa si motor

 


 

 

Produse din aceeasi categorie