Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Masca / masti fata /cosmetice >> Masca de fata Dermasel >> Masca revitalizanta pentru ochi obositi - 3 ml- Dermasel Germania

Masca revitalizanta pentru ochi obositi - 3 ml- Dermasel Germania

Uz profesional tratament revitalizant pentru ochi ce reduce cearcanele, pungile de sub ochi si umbrele din jurul ochilor.Masca perfecta inainte de a iesi afara! Prezentare video
14,16 RON

 

Descriere produs:

 Prezentare video

DERMASEL® - MASCA REVITALIZANTA PENTRU OCHI - Moment

 Vezi aici orice tip de masca de fata de la Dermasel Germania

Recomandata in special pentru uz profesional .


Revitalizare rapida pentru ochii obositi: Masca-gel de reimprospatare cu vitamina C, extracte de Ceai alb si proteine din zahar reduce cearcanele, pungile de sub ochi si umbrele din jurul ochilor cu efect instantaneu.

 

Cu aceasta masca revitalizanta pentru ochi de la Dermasel ochii vor aparea curati si proaspeti doar dupa cateva minute, ca si dupa un lung si bun somn de frumusete!


Ceaiul alb = antioxidant natural ce impiedica aparitia ridurilor si a imbatranirii premature. Derivat de siliciu = extras din alge, confera fermitate tenului si reduce pungile de sub ochi. Proteine din zahar = stimuleaza regenerarea naturala a celulelor. Vitamina C in forma stabila = ajuta la prevenirea imbatranirii premature si are atributii regenerative asupra tenului. DHB-400 = combina concentratii crescute de magneziu mineral natural din Marea Moarta cu calciu si potasiu intr-o solutie salina, inovatie Laboratoarele DermaSel®, ce imbunatateste tonusul pielii, lasand-o catifelata si supla.

 Masca perfecta inainte de a iesi afara!


Prezentare masca revitalizanta pentru ochi obositi: 3 ml


 

 

Produse din aceeasi categorie