Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Purificator ionizare aer OREK >> Dusul minune cu vitamina C >> Dusul minune cu vitamina C si 4 filtre esentiale pentru ingrijirea pielii

Dusul minune cu vitamina C si 4 filtre esentiale pentru ingrijirea pielii

Dr. Shower este cel mai bun mijloc de tratare a bolilor de piele cum ar fi alergii, picoare, matreata, piele uscata, dermatita atopica, si cheratinare
283,50 RON

 

Descriere produs:

DR. SHOWER se compune din 4 filtre esentiale pentru ingrijirea pielii dumneavoastra:

PRIMUL FILTRU – FILTRU DE NANOSILVER

Prin proprietatile sale elimina substantele oxidante, virusii si bacteriile din apa. Are efect sterilizant.

AL DOILEA FILTRU – FILTRU DE VITAMINA C

El este cel mai important “secret” al Dr. Shower. Contine o substanta patentata de Dr. Shower, unica in lume, o pulbere care are in continutul ei printre altele si vitamina C. Aceasta substanta are un efect exceptional in hidratatrea si imbunatatirea circulatiei sanguine. Vitamina C are rolul de a elimina clorul rezidual si metalele grele din apa. De asemenea activeaza oxigenul si produce un efect de hidratare a pielii care previne aparitia ridurilor. Imbogateste apa cu un complex de minerale cu efect benefic asupra imunitatii organismului uman.

AL TREILEA FILTRU – FILTRU DE CERAMICA

Are rolul de a atomiza apa, de a rupe molecula de apa, facilitind astfel penetrarea apei in porii pielii, producand astfel un efect sterilizant.

AL PATRULEA FILTRU – FILTRU DE TURMALINA

Sub efectul apei calde, aceste cristale de turmalina (pietre semipretioase) emit radiatii infrarosii si ioni negativi, radiatii cu un efect exceptional in ceea ce priveste circulatia sanguina si intarirea sistemului imunitar.

REGULATORUL DE PRESIUNE – MASAJ

Cu acest regulator de presiune aveti posibilitatea de a obtine un jet foarte puternic realizand
astfel un masaj de o profunzime neintalnita la nici un alt tip de dus.
FUNCTIONAREA DR. SHOWER IN 4 PASI

      1.   Apa intra in dus venind dintr-o retea de tevi murdare si pline de impuritati.
Filtru de nanosilver are rolul de prima bariera in calea acestor impuritati. Realizeaza
o prima sterilizare si curatare a apei. De ce este filtrul de argint un excelent sterilizant ?
In lumea microbiologiei se stie ca microorganismele precum virusii si bacteriile
poseda un invelis exterior numit membrana celulara. Aceasta membrana are o incarcare
negativa - ionii de argint se leaga de aceste microorganisme si distrug membranele celulare ducand astfel la distrugerea microorganismelor.
2.    Odata curatata apa de microparticule, intalneste filtru  de vitamina C. Acesta este cel mai important filtru al Dr. Shower fiind o pulbere care contine pe langa alte substante si vitamina C. Aceasta substanta contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine si hidratarea pielii, iar vitamina C reactioneaza cu clorul si cu metalele grele din apa neutralizandu-le, iar efectul resimtit este un efect de umectare, realizand totodata o imbogatire in minerale benefice  apei.

De ce este daunator clorul din apa? Ionii de clor continuti de apa in urma tratamentului de dezinfectare efectuat in statiile de epurare, prejudiciaza foarte mult organismul deoarece slabeste sistemul imunitar al pielii, imbatraneste si usuca pielea cauzand aparitia dermatitei atopice (uscarea pielii). In urma studiilor efectuate de catre specialisti s-a constatat ca organismul absoarbe de 6 ori mai mult clor in timpul dusului decit daca se bea apa de la chiuveta. Cu Dr. Shower ati scapat de acest inconvenient major.

      3.   Al treilea obstacol intalnit de apa la trecerea prin Dr. Shower  este filtrul cu bile ceramice antimicrobiene. Aceste bile atomizeaza particulele de apa rupand moleculele, permitand o penetrare mult mai adanca a pielii, avand astfel un efect antimicrobian si sterilizant. Acest filtru produce suavizarea (dedurizarea) apei. Aceste bile ceramice au deasemenea rolul de a indeparta mirosurile neplacute.

      4.   Al patrulea filtru este un filtru ce emite radiatie infrarosu si ioni negativi. Radiatia infrarosie activeaza metabolismul si alunga oboseala. Efectul acestui filtru este asemanator cu cel produs in cascade eliberand cantitati uriase de ioni negativi. Ionii negativi au un efect fantastic asupra starii de sanatate fiind conform ultimelor studii in domeniu un factor major in pastrarea sanatatii.

Pe langa aceste filtre, Dr. Shower are posibiliatea de a regla doua trepte de presiune. O treapta clasica de presiune medie-mare si o treapta “turbo” cu efect impresionant de masaj. 
DR. SHOWER este un produs revolutionar cu efecte exceptionale in ceea ce priveste ingrijirea si sanatatea pielii.   Tehnologia revolutionara folosita in purificarea apei face din Dr. Shower cel mai bun mijloc de tratare a bolilor de piele cum ar fi alergii, picoare, matreata, piele uscata, dermatita atopica, si cheratinare. Folosirea zilnica a sapunului face ca pielea sa devina sensibila, alergica la anumiti compusi din sapun, iar acest inconvenient este eliminat cu succes de catre Dr. Shower. Pielea are un PH acid si majoritatea sapunurilor sunt alcaline. Valoarea fiziologica a PH-ului pielii sanatoase este cuprinsa in medie intre 5,4 si 5,9. Intre aceste limite, pielea sanatoasa este colonizata de o flora tipic cutanata care are rolul de a impiedica proliferarea germenilor patogeni. Echilibrul fiziologic poate fi de exemplu alterat de uzul excesiv de sapun sau folosirea unor sapunuri de proasta calitate, producandu-se o disfunctie a sistemului de aparare al pielii, fapt ce poate duce la aparitia si proliferarea infectiilor si diverselor boli cutanate. Cel mai important mijloc de a combate efectele nocive ale sapunului este chiar tratarea apei. Folosind o apa “moale” si o hidratare corespunzatoare puteti rezolva o serie de probleme care pana acum se puteau rezolva doar cu ajutorul unor creme si tratamente costisitoare.


 

 

Produse din aceeasi categorie