Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Home >> Purificator ionizare aer OREK >> Purificator ionizare aer OREK >> Purificator de aer EQuilibrium Home HM988A ULPA

Purificator de aer EQuilibrium Home HM988A ULPA

Pret PROMoTIONAL! Purificator de aer EQuilibrium Home HM988A ULPA Un purificator de aer destinat pentru uz general spre specializat, certificat cu cel mai avansat filtru de purificare aer dupa norme
840,00 RON

 

Descriere produs:

Purificator de aer EQuilibrium Home HM988A ULPA

Un purificator de aer destinat pentru uz general spre specializat, certificat cu cel mai avansat filtru de purificare aer dupa normele Europene EN 1822.

Sistemul foto-catalitic si ozonizare ale acestui purificator de aer EQuilibrium Home HM988A ULPA ofera cele mai noi tehnologii in purificarea aerului. Prefiltrul de densitate inalta cu carbon activ absoarbe mirosurile si gazele toxice. Filtrul ULPA da randamente la nivelul "Camerelor Albe" (camere destinate pentru operatii). Lampa UV-C este eficienta in eliminarea a 99% din bacterii si virusi mai mici de 0,03 microni. Oxidarea Foto-Catalitica impreuna cu lampa germicida UV ofera un grad de filtrare foarte avansat, mai mare de 10.000 in intensitate decat razele solare, care dezintegreaza compusi chimici, substante organice volatile transformandu-i in vapori de apa si gaze in stare pura. Sistemul de ozonizare controlat de echipamentul electronic ofera o eficienta garantata in eliminarea mirosurilor si afumului de tigara, oferind si o purificare avansata.

Testele de laborator au demonstrat o eficienta de peste 99% in purificarea si sterilizarea aerului inca din primii 3 pasi. EQuilibrium Home HM988A ULPA este recomandat spatiilor unde se cere un grad de purificare avansat. Usor de utilizat si intretinut.

Specificatii principale       
Filtrare - purificare aer in urmatoarele faze

     
Recomandari si indicatii      
Alte detalii      
Durata de utilizare filtru ULPA: 12 luni (in conditii de lucru a cate 8 ore pe zi) pentru spatii locative
- 4-6 luni pentru utilizare alte spatii
Timer control: 1,2,4,8 ore
Debit aer: 210 m.c.h
Trepte viteza: 3
Nivel zgomot: 39-50 dB
Greutate (Kg): 5,2
Dimensiuni (H x L x A): 520 x 360 x 178 mm
Ioni negativi: 6 milioane ioni/cc
Consum: 60W/h
Rata de purificare ULPA: 99,999%
Ozonizare aer: <0,04ppm
Comanda pentru: Comanda electronica: cu afisaj digital. On/Off, Emisie ioni, Timer, Trepte de viteza, Lampa UV
Pasul 8. Deodorizarea aerului (Optional)
Pasul 3. Filtru carbon activ: Filtreaza si retine gaze si emanatii daunatoare (Mirosuri neplacute, Formaldehide s.a.)
Pasul 2. Filtru Foto-Catalitic – Elimina gaze toxice, bacterii, virusi.
Pasul 5. Filtru ULPA, eficienta 99,999% – Retine toata gema de poluatori (Particule biologice aeropurtate daunatoare: Polen, Spori, Acarieni, Bacterii, Virusi, Smog, Fum de tigara, Funingine, Praf atmosferic)
Sistem I FEEL: functionare automata de purificare aer.
Pasul 7. Generator de ioni negativi in proportie de 6 mil. Cc
Pasul 4. Lampa UV – Eliminare bacterii si virusi.
Pasul 6. Ozonizare – sistem controlat electronic de ozonizare ce permite obtinerea unor rezultate rapide de dezintegrare a impuritatilor din aer cat si a eliminarii gazelor nocive din incapere.
Aria de acoperire: pana la 50 m.p. apx 150 m.c.
Lampa UV: peste 6.000 ore de functionare
Alte specificatii: Predispus cu doua randuri de filtre: ULPA, fotocatalitic, Carbon activ si prefiltru
Iluminare afisaj digital - 5 sec.
Rotirea echipamentului la 360gr.
Functia de odorizare aer.
Telecomanda de dimensiuni mici.
Pasul 1.  Prefiltru – Retine particole mari (Polen, Spori, Praf, Acarieni s.a.)
Senzor aer: Sistem electronic de verificare a calitatii aerului


Recomandari: Spatii cu necesitate de purificare avansata (Spatii locative, Restaurante), spatii cu destinatie speciala (Cabinete cosmetice, Cabinete medicale, terapeutice, Cabinete somatologice), Mici spatii comerciale


Indicatii: Uz general avansat cu functii de sterilizare.

 

V-ati gandit vreodata, de ce ni se recomanda sa petrecem mai mult timp in aer liber?


De ce nu este suficient sa deschidem geamul?


Adevarul este ca aerul (indeosebi in zona montana si la mare) contine multe "aerovitamine", iar acestea din nefericire nu ajung in locuintele noastre. Aceste "aerovitamine" fara miros si gust sunt ioni negativi. A.L. Cicevschii a descoperit actiunea lor benefica asupra organismului uman si a inventat "fabrica de aerovitamine" - Lampa lui Cicevschii. Acest aparat imbogateste aerul cu aeroioni negativi.
Purificatorul de aer elibereaza ioni negativi intr-o cantitate suficient de mare sa imbunatatim metabolismul si sa mentinem organismul sanatos .
De exemplu: dupa ploaie, intr-un cm cub de aer se gasesc 50000-100000 ioni;

la munte, intr-un cm cub de aer sunt 5000-10000 ioni;

la mare si in paduri, un cm cub de aer contine 1000-5000 ioni;

in apartament, intr-un cm cub de aer sunt 50-100 ioni.

Continutul minim necesar organismului este de 600 ioni. Ionizarea intensiva presupune o concentratie de 1,5-2 milioane de ioni negativi intr-un cm cub de aer.
Fluxul de ioni se formeaza cu ajutorul descarcarilor lente. In consecinta incaperea se imbogateste cu ioni negativi ai oxigenului. Aeroionii inhalati transmit descarcarile electrice eritrocitelor din sange; acestea transmit mai departe catre celulele din organism, imbunatatind metabolismul.
De ce avem nevoie de un purificator de aer ?
Pe parcursul vietii celulele se deshidrateaza, iar sursele de oxigen care apara celulele impotriva radicalilor liberi se epuizeaza. Cu alte cuvinte, ionii negativi din oxigen sunt cea mai puternica modalitate (existenta in natura) de neutralizare a radicalilor liberi.
Este necesar un purificator de aer sa avem in locuinta ?
Nu este un secret ca e mult mai usor si mai ieftin sa preintampini o boala decat s-o tratezi. Cum este posibil acest lucru in conditiile ecologiei de azi? Puteti, bineinteles, sa plecati la munte sau la mare, mai departe de orasele poluate. Sau sa vizitati cu regularitate incaperile imbogatite cu aeroioni negativi (ionizare intensiva).
Concluzia : este foarte necesar sa avem un purificator de aer pentru noi si sanatatea familiei .
 


 

 

Produse din aceeasi categorie