Nu puteti comanda online?
Sunati la: - 021-210.95.50 sau 0723-819.700 - intre orele 10-18
Comandati produsele dorite prin email: supermarket@util21.ro

Atentie !  Nu faceti plati in contul bancar fara acordul nostru telefonic ! Este posibil ca acel produs sa nu fie pe stoc si atunci aveti de asteptat returul banilor care inseamna pierderea de timp si comisoane bancare perdute !
 
Fadak Concept va prezinta:
Supermarket Dakapolis - Luptam pentru tine !
 
Servicii complete + garantie
- Livrare la sediu in  24h - 48h
- Instalare gratuita a aparaturii IT (la cerere)
- Service asigurat si dupa garantie
- Consiliere gratuita la achizitii

Acestea sunt datele noastre de contact.
Tel: 021.210.95.50
Tel: 031.405.61.02
Tel: 031.405.61.03
Fax: 021.210.95.50
GSM: 0723.819.7000723.819.700
 
Un nou concept de vanzare online interactiva venita in sprijinul clientilor.
Luptam pentru tine nu este doar un slogan ci o lupta contiuna a noastra cu preturile de achizitie pentru a va oferii produse de calitate la cea mai buna oferta financiara.
 
Aici puteti negocia preturile daca aveti cantitati in asa fel incat sa aveti numai de castigat.
Spuneti unde ati obtinut cel mai mic pret si noi va oferim sub acel pret !
Aici este castigul dvs. ! 
 
Magazinul nostru virtual comercializeaza o gama larga de produse: birotica si papetarie, produse de curatenie, produse alimentare/nealimentare de protocol, case de bani, purificatoare de aer, produse promotionale, sisteme de afisare, tehnica de birou, produse IT, etc.
 
Prin papetarie intelegem hartie copiator Xerox, aticole de scris si dosare. Birotica contine sectiunile: Canon, HP, Lexmark, Oki, Epson, Kyocera, Consumabile, Sisteme de afisare, Tehnica de birou, Case de bani, Curatenie si Protocol.
 
Sub sigla Canon distribuim imprimante inkjet, laserjet, faxuri si multifunctionale, copiatoare analogice si digitale, scannere, camera video si aparate foto digitale. La categoria HP avem imprimanta HP inkjet si laser alb/negru sau color, scannere, plotter, camera digitala si proiector digital. Consumabile: cartus inkjet, toner laser si copiator, ribon, CD, DVD si diskete.
 
Tehnica de birou contine aparate de indosariat termic si spirale plastic, aparate de laminat, distrugatoare, ghilotine pentru birou, purificatoare de aer, etc.
 
Din categoria produse IT fac parte: laptop sau notebook marcile DELL, IBM Lenovo, Hewlett-Packard, Acer, Asus; PC-calculatoare: monitoare LCD, sisteme PC, UPS-uri, retelistica, componente PC.
 
Gasiti totul pentru biroul dvs. la magazinul nostru online www.supermarket.util21.ro